מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- גרד בפי הטבעת בעקבות תולעי מעיים מה הטיפול האפשרי?מישהו13/07/2020
יש לי גרד חזק בפי הטבעת מתולעי מעיים, ובעקבות כך אני לא יכול לישון בכלל וכל התרופות שעזרו לי בעבר כבר הפסיקו להשפיע עליי כי הגוף פיתח עמידות לוורמוקס ואלבנדזול. מה אפשר לעשות יש איזה אפשרות לנטרל את תחושת הגרד בגוף שלא ארגיש גרד בכלל? יש איזה תרופה שעוצרת את תחושת הגרד בגוף או שאפשר להזריק איזה אנטיביוטיקה? איזה תרופה יש עוד נגד תולעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תולעים וגרד אנלי
ד"ר אחיה אמיר16/07/2020הי
תולעי מעים- לרוב מדובר בתולעים מסוג OXYURIS הגורמות לגרד אנלי בעת יציאתן מפי הטבעת לצורך הטלת ביצים.
התרופה (וורמוקס לדוג') אותה נוטלים אינה נספגת במעי כלל, עוברת כמות שהיא והורגת את התולעים שבחלל המעי.
לא מוכרים לי זני OXYURIS שפיתחו עמידות לוורמוקס יתרה מזו- גם תולעים אחרות שלכאורה עמידות לוורמוקס- מגיבות למינון גבוה יותר.
לעיתים- יש כמות תולעים רבה, ואם טיפול סטנדרטי לא עוזר יש לנקוט במס' צעדים:
1. חוקנים. החוקן פשוט שוטף כמות של תולעים החוצה.
2. טיפול במינון גבוה- לדוג' 2 כדורי וורמוקס, פעמיים ביום למשך 3 ימים רצוף, ולבסוף עוד כדור לאחר 10 ימים (להרוג את הביצים שבקעו).
אם אינך רואה תולעים כלל בחוקנים ו/או באסלה- ייתכן ולא מדובר בתולעים כלל.
לעיתים לאחר גרד משמעותי בפי הטבעת, או התעסקות חוזרת בו- מתפתח גרד שאינו קשר לתולעים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתולעים גרד...
מישהו16/07/2020מדובר בתולעים אני רואה אותן כל יום בכמות עצומה בפי הטבעת ומשם נובע הגרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תולעים, גרד
ד"ר אחיה אמיר16/07/2020אם כך, תעשה כפי שהדרכתי- חוקנים X3 ליום וטיפול בוורמוקס במינון גבוהה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה....
מישו17/07/2020הוורמוקס כבר לא משפיע,
בהתחלה עבד ועם הזמן
הפסיק להשפיע עליי,
האם יש עוד סוג של תרופה
נגד תולעים?
והאם ניתן לראות אותן במצלמה במעיים בבדיקת קולונסקופיה או גסטרו איך שקוראים לזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תולעים וורמוקס
ד"ר אחיה אמיר18/07/2020הי שוב מישהו
כפי שרמזתי קודם, לא ניתן לפתח עמידות לוורמוקס, כי התרופה לא עובדת על הגוף שלנו אלא על התולעים, שלמיטב ידיעתי עדיין רגישות לתרופה.
באופן פרקטי- מצויים בשוק- מבנדזול ואלבנדזול, מעבר לזה אלה תרופות שנמצאות בימ"חים וקשה להשיג.
תתמיד בטיפול שהמלצתי ותראה שיהיה בסדר.
בקולונוסקופיה רואים את התולעים- אבל איך זה תורם לך?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..............
מישהו19/07/2020אתה יכול לתת לי את השמות של התרופות
שקיימות נגד תולעים?
שנמצאות בימחים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תולעים
ד"ר אחיה אמיר19/07/2020Pyrantel embonate או Pyrantel pamoate
בהצלחה עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)