מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- תינוק בן חודשיים עם כאבים עזים והתקפים קשיםיפעת26/07/2020
היי,
תינוק שבוע הבא בן חודשיים.
בגיל שבועיים התחילו התקפים שנראו כמו גזים. היינו עם סימילאק אדוונס ועברנו בשל כך לסימילאק קומפורט. לאט לאט איפשהו בדרך ההתקפים החריפו. הם מתרחשים ב75% מהיום שלו. הוא מתחיל להיות אדום, לכווץ את המצח ולהיות באי שקט ולבכות כאילו שוחטים אותו, ממש יבבות שרואים שהוא סובל. עברנו למטרנה אקסטרא קר קומפורט ובנוסף ניסינו סימיקול שהחריף לו, ליקציק שעשה לו שלשולים כנראה בשל הגליצרין והיום הדבר היחידי שעוזר לו זה קפיצות על כדור פיזיו.
לפעמים כשכואב לו הוא גם עושה פרצוף כאילו רוצה להקיא ומסובב את הראש לאחור בחצי סיבוב.
לפעמים גם יש רעשים של בליעה שלא קרובים לאוכל, אבל אני כבר לא יודעת מה זה יכול להיות. נראה לי מוגזם מידיי התקפים וכאבים כאלה לכל אורך היום בשביל להיות גזים.
מה אני מפספסת?
כשנוסעים ברכב וזה מתחיל, הנסיעה מרגיעה את זה, אבל שוב, אין דרך לעצור את זה.
כואב לי ממש לראות אותו סובל.
מה זה יכול להיות? עולה יפה במשקל. נולד 3510 ובגיל חודש שקל 4160 ומאז נראה שעלה עוד, אך טרם היינו בחיסון חודשיים או בבדיקה כדי לדעת.
אשמח ממש לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה שאין פליטות או הקאות
יפעת26/07/2020בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תינוק באי-שקט
ד"ר אחיה אמיר26/07/2020הי יפעת.
לא בטוח שזה ינחם אותך, אך הבעיה מוכרת ונפוצה.
האבחנה המבדלת נעה בין בכי "רגיל" של תינוק והורים חדשים, בכי חריג על רקע גזים, כאבים על רקע אלרגיה לחלבון חלב פרה, מחלת ריפלוקס (גם אם אין פליטות בהכרח) או מחלות אחרות.
אתם צריכים לראות רופא!
מציע להתחיל עם רופא הילדים שלכם. אם לא מסתדר- גסטרואנטרולוג-ילדים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)