מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- הליטוזיס עם טעם מר בפה וחשש לבעיה של גסטרוהדר30/07/2020
ד"ר אמיר שלום רב,
שאלה - מעל לחצי שנה יש לי הליטוזיס המלווה בטעם מר בפה. רופא שיניים שלל שהבעיה מקורה מנפה עצמו. אף אוזן גרון - נתן אנטיביוטיקה לנזלת הכרונית שהייתה, ובדיקת חיידק הליקובקטור יצאה שלילי. שום דבר לא עזר. תחילה, הלכתי לרופא גסטרו ששלל שהבעיה מגיע מהגסטרו מאחר שאין לי צרבות כלל.
רציתי לשאול אותך - האם ייתכן שהבעיה כן נובעת מהגסטרו? למרות שאין לי צרבות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הליטוזיס
ד"ר אחיה אמיר03/08/2020הי הדר
הליטוזיס (ריח רע מהפה) היא בעיה קשה.
ראשית, מציע לוודא כי הבעיה אכן קיימת באופן אובייקטיבי- האם קיבלת פידבק שלילי מאנשים קרובים לך?
הריח הרע, מקורו לרוב בחיידקים שמשגשגים יותר מהרצוי. הבעיה היא שהחיידקים לרוב נמצאים מ"חוץ" לגוף, כך שהם לא נגישים למערכת החיסון.
- ראשית, טוב עשית שנבדקת ע"י רופא שיניים- מזון רקוב שמתחבא בחלל נסתר עלול להוות מקור.
- שנית, הייתי מציע לצחצח שיניים בתדירות גבוהה מהרגיל- כולל צחצוח הלשון.
- בנוסף - מציע לשנות דיאטה, ייתכן והחיידקים משגשגים בגלל תכולת סוכר גבוהה בדיאטה שלך, או משהו דומה.
- ניתן לנסות פרו-ביוטיקה.
- בסוף-בסוף, אם כלום לא עזר- הייתי ממליץ לנסות טיפול אנטיביוטי- פלאג'יל לדוגמא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)