ביצוע קולנוסקופיה בנערה - תור רגיל או רופא ספציפי?

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ביצוע קולנוסקופיה בנערה - תור רגיל או רופא ספציפי?
    דנה
    04/08/2020

שלום,
    בתי בת 17 צריכה לבצע קולנוסקופיה בשל דימומים.

האם לקבוע לה "על עיוור" תור במחלקת גסטרו ילדים או שכדאי לנסות לאתר רופא ספציפי למשימה? פשוט תוהה אם האם זה פרוצדורה נפוצה ושגורה במחלקות עבור נוער...
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולונוסקופיה לנערה

ד"ר אחיה אמיר
    04/08/2020

הי דנה
    ראשית, אני מציע שאת הבירור הראשוני ואת ההחלטה הבסיסית להפנות את בתך לקולונוסקופיה תקבלו ביחד עם רופא הילדים- במינימום, רצוי עם גסטרואנטרולוג-ילדים.
    הפעולה כשלעצמה לא מאוד מורכבת.
    אם נבדקתם ע"י גסטרואנטרולוג שמבצע אנדוסקופיות בעצמו ועובד בבי"ח שנותן את השירות- קרוב לוודאי שהוא זה שיבצע אישית את הבדיקה.
    במידה ולא- אז אחר הרופאים הקבועים מצוות מכון הגסטרו- יבצע את הפעולה, וזה נראה לי בסדר גמור. אולי לכם תהיה תחושת אי-נוחות קלה, אבל בוודאי לא לרופא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת תם -קולנוסקופיה בנערה

דנה
    04/08/2020

תודה. גסטרו ילדים בקופה הפנה לעשות אבל לא מבצע בעצמו. נסיתי לברר והתור הכי קרוב שמצאתי הוא באיכלוב. תהייתי היא כי אולי דין בדיקה בילד צעיר ובנערה על סף בגרות הוא לא זהה וצריך להפעיל שיקול דעת (שאין לי).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קולונוסקופיה לנערה

ד"ר אחיה אמיר
    06/08/2020

הסירי דאגה מלבך.
    לשמחתכם- לא מדובר במקרה חריג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו