מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- כאבי צריבה ויובש, לחץ מוגבר לסוגר וושטי, עצירותויס יהודית09/08/2020
שלום לד"ר. סובלת מלחץ מוגבר לסוגר הוושטי העליון, סותרי חומצה לא עוזרים, האוכל נתקע בגרון בבית החזה יש כאבי תופת מהמחלה התייבשתי ואני שלד ועצמות.
יש לי בעיות עצירות קשות, קיבלתי מהן פיסורה צניחת רקטום בינונית, נחנקת אחרי אכילה או שתייה כי הגרון יבש, גם האף התייבש גם העיניים גם הפה. כל שיניי כואבות יש לי צריבה חזקה מהרקטום מפי הטבעת מהוולווה, שום משחה לא עוזרת.
אני בדיכאון וחרדה מהמצב, מתקשה גם בהליכה קבלתי סקיפוזה מהתת תזונה, השומנים והמים לא נספגים, מתקשה לאכןל ולשתות. מתן השתן מועט במשך החום רק בלילה מתגבר, כל העור יבש לכן דלקתי באזור למטה.
הגסורו תקין, סי.טי. בטן ואגן תקין מלבד הצטברות צואה במעיים וברקטום בשל העצירות. מי יכול לעזור לי? כה אומללה עם הכאבים, הצריבות, קשיי הבליעה, החנק, בעיות ההליכה. יש לי גם גזים לא נעימים אינסופיים.
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריבה, יובש, עצירות, פיסורה וכו'
ד"ר אחיה אמיר11/08/2020שלום יהודית
וואו, מאיפה להתחיל?
באופן כללי, לאור שלל הבעיות, אני ספקן ביכולתי לעזור לך דרך פורום זה.
באופן יותר פרטני, נראה לי כי ניתן לחלק את בעיותייך ל- 3 תחומים עיקריים:
- דיספפסיה- שלל תלונות המערבות את מערכת העיכול העליונה.
- עצירות עם פיסורה נלווית, פרופלפס.
- מצב הרוב- שנשמע מאוד ירוד.
מציע-
1. טיפול בתרופה לדיכוי הפרשת החומצה בקיבה- נקסיום או אומפרדקס או אחר, במינון טוב.
2. ריכוך היציאות ע"י נורמולקס.
3. דיאטה מתאימה:
- שתייה מרובה
- ריבוי אכילת פירות וירקות
- הימנעות ממאכלים שומניים
- הימנעות מאכילת מזונות שמנים ו/או מטוגנים.
- שמירה של מנח גוף זקוף (עמידה או ישיבה) כשעה-שעתיים לאחר האכילה.
4. לדון עם רופא המשפחה במצב רוחך- האם יש מקום לטיפול נגד דיכאון.
בהצלחה, לבי איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)