הליטוזיס - נטילת כדורי ויטמין טבעיים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• הליטוזיס - נטילת כדורי ויטמין טבעיים
    הדר
    11/08/2020

ד"ר אמיר שלום רב,
    אני נוטלת כדורי ויטמין טבעיים לחלוטין, האם ייתכן שזה משנה משהו במערכת שיגרום להליטוזיס המלווה בטעם רע בפה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליטוזיס וויטמינים

ד"ר אחיה אמיר
    11/08/2020

הי הדר,
    כפי שעניתי לך בשאלתך הקודמת (ראה מס' תגובות מטה), בהחלט ייתכן שמקור ההליטוזיס באוכלוסיית החיידקים בחלל הפה או מערכת העיכול העליונה.

"ויטמינים טבעיים" (איזה ויטמין הוא לא טבעי?), מכילים ויטמינים ותוספי מזון נוספים כגון סוכרים ואולי חומרים נוספים.
    בהחלט ייתכן כי הכדורים אותם את נוטלת משפיעים על אוכלוסיות החיידקים ובאופן עקיף על הבל נשימתך.

מעבר להצעותי מפעם קודמת- בהחלט תומך בלנסות כל מיני שיונויים בדיטאה ולראות אם יש הטבה. לנסות להפסיק את הכדורים ולבדוק מה קורה, לדוגמה.

בכל אופן, ממליץ לבצע את השינויים באופן מבוקר ואיטי- להתמיד בכל שינוי מינימום של 7-10 ימים ולראות. הדברים לא משתנים יותר מהר מטווח זה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממשיכה

הדר
    11/08/2020

תודה רבה לך!
    זא -אתה מציע לי להפסיק מקסימום 10 ימים את הויטמינים שאני לוקחת וזה אמור לתת אינדיקציה האם זה מקור הבעיה?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו