מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- כאבי בטןאיריס ברלב14/06/2008
שלום,
בני בן 4.5 חודשים סובל מכאבי בטן איומים. הוא מעלה את בטנו למעלה ומשמיע אנחות קורעות לב ולפעמים אפילו צועק (זה לא בכי אלא פשוט צרחות). הייתה רגיעה של שבוע אולם המצב חזר שוב לקדמותו.
כ- 3 חודשים הוא אוכל מטרנה צמחית והיו הפסקות למספר שבועות של נוטרמיגן אבל גם זה לא עזר. הייתי איתו מספר פעמים בבית החולים שם העלו אופציה שאולי יש ריפלוקס וניתן לו זנטק שגם לא הועיל. לטענתם מדובר בקוליק שיחלוף עד גיל 5 חודשים. הילד כבר כמעט בן 5 חודשים ועדיין סובל נורא. בבקשה עזור לי, כי אני כבר לא יודעת איך לעזור לו.
תודה,
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה אותכם
אירה פוזין27/06/2008אנחנו סובלים מאותו הדבר ככל הנרא. אך אף אחד לא אמר שזה אמור לחלוף. אני אשמח אם תרשמי במידה ותמצאו פיתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
איריס ברלב04/07/2008הייתי בבדיקה בתה"ש עם הילד ונאמר לי שמדובר בקוליק. לפני כשבוע הייתי אצל ד"ר עירון - רופא פנימאי ונאטורופת ידוע מאד בת"א - הוא נתן לי טיפות ויש הקלה עצומה. כדאי לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מגיעים לד"ר עירון
קיסרית05/07/2008שלום לכן אני מרגישה חסרת אונים שאינני יכולה לעזור לבני. בני בן ארבעה חודשים ויונק באופן בלעדי. בחודש האחרון בני לא חדל לבכות בזמן ההנקה ומקשית את גבו ואת ראשו מטה אחורה ואז לאחר שהוא נרגע ומתעייף הוא מוכן לאכול. כלומר רואים שהוא מאוד מאוד רוצה לאכול אבל משהו מפריע לו. כמו כן יותר קל לו לאכול מצד שמאל שלי שזה ימין שלו מאשר משד ימני שלי שזה צד שמאל שלו. אגב הוא מתקשה מאוד מאוד בעת הוצאת הצואה וכאשר היא יוצאת היא מימית מאוד וירוקה. הרבה פעמים הוא נרגע רק כאשר הוא על הבטן שלי ואני שוכבת. הכאב קורה לו בזמן אכילה בלבד דהיינו רק אני מטה אותו כלפי השד הוא לוגם כמה טיפות ואז צורח. ממה זה יכול להיות? האם זו פטריה? האם היא תעבור לבד? או האם זה גזים? כי הוא מתקפל נא עזרתכם כי אני באמת חסרת אונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה5445044 בהצלחה ותרגישו טוב !
איריס ברלב20/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)