מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- האם ריפלוקס סמוי?רוית24/12/2020
אני ממש מבולבלת וחסרת אונים. תינוקת בת חודשיים אוכלת תמל מוציאה את הבקבוק באמצע כאילו היא שבעה ומספיק לה אבל אז היא מכניסה ידיים לפה ואוכלת אותם כאילו מסמנת שהיא עדיין רעבה ואז שוב מוציאה את הבקבוק ואז שוב מכניסה ידיים לפה. אז אני לא מבינה אם היא רעבה עדיין או לא. הכל נעשה בצרחות היסטריות שלה. (בזמן האוכל היא לא בוכה , רק כשאני מוציאה את הבקבוק). כשהיא מסיימת היא לא נרגעת בשום מצב רק כשאני שמה אותה עם הגב אליי והפנים כלפי חוץ. היא לא מצליחה להרדם ועד שהיא נרדמת היא מתעוררת כל 10 דקות ובזמן שהיא ישנה היא זזה ומתפתלת באי נוחות. האם יכול להיות שמדובר בריפלןקס סמוי? זה קורה גם ביום וגם בלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ריפלוקס סמוי?
ד"ר אחיה אמיר24/12/2020הי רוית,
בהחלט יכול להיות שאת צודקת. ריפלוקס סמוי, כפי ששמו מרמז, הוא ללא פליטות הנראות לעין, ולפיכך קשה יותר לזיהוי.
בכל אופן, אם מדובר באמת במחלת ריפלוקס על סיבוכיה, או שקשיי האכלה נובעים מסיבות אחרות- נשמע שאת צריכה עזרה.
אני מציע שתפני לרופא/ת הילדים שלכם ותתיעצי. במידה ולא תקבלי תשובות מספקות, מציע להתייעץ עם גסטרואנטרולוג ילדים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רוית25/12/2020לא הבנתי את התגובה שלך. לא שמעת על ריפלוקס סמוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ריפלוקס סמוי?
ד"ר אחיה אמיר25/12/2020הי רוית, התשובה נמחקה-
החזרתי אותה- ראי לעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רוית25/12/2020מצרפת לך סרטון שלה אשמח שתסתכל ותגיד לי לפי ההתרשמות שלך אם זו התנהגות אופיינית של ריפלוקס. מה שאתה רואה בסרטון נמשך כל הלילה בלי הפסקה עד הבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)