קקי רך לתינוקת בת שנתיים וארבעה חודשים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• קקי רך לתינוקת בת שנתיים וארבעה חודשים
    אמא מודאגת
    01/02/2021

שלום הבת שלי בת שנתיים וארבעה חודשיים אוכלת הכול גמולה מהנקה וטיטול...לפני כמה ימים החל אצל שלשול של רק פעמיים נתנתי לה תפוח אדם וגזר והוא הפסיק ביום שאחרי לא עשתיה קקי בכלל והיום האחרי עשתה קקי רגיל אבל אחרי זה כבר יומיים של לה קקי רך לא שלשול ולא רצה לשירותים אלא קקי רך דיצא כמעט בום באסלה לא מתלוננת על כאב בטן המשקלה שלה תקין וגם הגבוהה עולה במשקל היא אוכלת ירקות ופירות ביום אוהבת לאכול..הבאתי לה פרוביוטיקה של אלטמן מדאיג אותי הקקי הרך הדתיררות פעמיים ביום אבל אתמול היה ארבעה אבל כל פעם ממש בקטנה אני מאוד לחוצה וגם יש לציין שמתרחש בקיעת טחונות חדשה עליונית ותחתית בפה אשמח לחוות דעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות רכות בבת שנתיים

ד"ר אחיה אמיר
    01/02/2021

שלום לך אמא מודאגת
    אני חושב שקצת מוקדם להתחיל לדאוג.
    בסופו של דבר, מדובר ביציאות רכות מזה מס' ימים בודדים, כשאת מציינת במפורש שבתך בריאה מעבר לכך.
    מירב הסיכויים כי מדובר בזיהום ויראלי קל.
    מציע להמשיך לעקוב בלבד בשלב זה. לא חושב שיש מקום לשחק עם הכלכלה שלה.
    במידה והתלונות לא יחלפו, בהחלט יש מקום להתייעץ עם רופא הילדים ובמידת הצורך עם רופא גסטרו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו