ילדה בת שנתיים וחצי משלשלת

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנתיים וחצי משלשלת
    אמא מודאגת
    19/03/2021

שלום הבת שלי בת שנתיים וחצי ל9ני חודש היה לה שלשול של כצה ימים בצענו תרבית צאוה שיצא הכול יצא שלילי חוץ התוצאה הזו
    dientamoeba frag pcr התייעצתי עם רופא ילדים שלה אמר שלי שזה יעבור ולא צריך טיפול
    אחרי שבוע מהשלשול חזר היציאות שלה רגילות והכול היה תקין והחלימה.
    עכשוי אחרי חודש כבר יש לה יומיים של שלושול שדומה שהיה לה לפני חודש וכאב בטן למשל היום לא היה לה כאב בטן אבל היה לה פעם שלשול נוזלי אני כל כך חסרת אונים מפחדת שהיא תרד במשקל ומפחדת שזה חזר מה עליי לעשות אשמח אם תעשה לי קצת כיוון לחוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להוסיף שלפעמים ביומיים הטלה יצא לה הפרשה צהובה שקופה מפי הטבעת גם אין לה חום

אמא מודאגת
    20/03/2021

.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלשולים בילדה בריאה

ד``ר אחיה אמיר
    21/03/2021

שלום שוב אמא מודאגת
    מחלות שלשולים נפוצות בגיל הרך.
    קרוב לוודאי שמדובר במחלת שלשולים על רקע זיהום ויראלי (מהסיבה הפשוטה שאינך מתארת סימנים המעידים על זיהום חיידקי- כגון דם ביציאות, חום גבוהה וכו').
    בנוסף- סביר של מדובר בחזרה של הזיהום שהיה לפני כחודשיים, אלא בזיהום אחר- פעם וירוס A, כעת וירוס B.....

ילדתך בריאה והיא תתגבר ללא קושי מיוחד על הזיהום הנוכחי כפי שהתגברה בעבר על הזיהום.
    צריך להיות במעקב רופא הילדים. אך אין סיבה אמיתית לדאגה.
    בריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת שלשולים בילדה בריאה

ד"ר אחיה אמיר
    21/03/2021

שלום שוב אמא מודאגת
    מחלות שלשולים נפוצות בגיל הרך.
    קרוב לוודאי שמדובר במחלת שלשולים על רקע זיהום ויראלי (מהסיבה הפשוטה שאינך מתארת סימנים המעידים על זיהום חיידקי- כגון דם ביציאות, חום גבוה וכו').
    בנוסף- סביר שלא מדובר בחזרה של הזיהום שהיה לפני כחודשיים, אלא בזיהום אחר- פעם וירוס A, כעת וירוס B.....

ילדתך בריאה והיא תתגבר ללא קושי מיוחד על הזיהום הנוכחי כפי שהתגברה בעבר על הזיהום.
    צריך להיות במעקב רופא הילדים. אך אין סיבה אמיתית לדאגה.
    בריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו