clostr.diffic.toxin

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
053-4877824
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר
053-4877824 ללא פרסום בפורום
 
  • clostr.diffic.toxin
    אמא
    06/04/2021

    שלום,
    בבדיקת צואה של הבת שלי (גיל 13) יצאת תשובה חיובי לבדיקה
    clostr.diffic.toxin.
    אין לה שלשולים והיא לא לקחה אנטיביוטיקה בשנה האחרונה.
    האם כדאי לתת לה טיפול אנטיביוטיקה?
    הבנתי שזה ניתן בדרך כלל למבוגרים.
    יש לה כאבי בטן מידי פעם. למעט זה אין לה תסמינים.
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אחיה אמיר - 053-4877824

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    clostr.diffic.toxin

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • האם לטפל בקלוסטרידיום דיפיצילה בבת 13- א-תסמינית.

    ד"ר אחיה אמיר
    11/04/2021

    הי אמא
    שאלתך במקום. לאור מה שתיארת לא ממליץ על טיפול. מדובר בטיפול "קשה"- אנטיביוטיקה שהרבה פעמים בפני עצמה גורמת לבחילות/הקאות/כאבי בטן.
    התסמין העיקרי שהחיידק גורם לו הוא שלשולים (לא מוכרים לי מקרים שהתבטאו רק בכאבי בטן).
    כמובן שצריך לרדת גם לשורש הבעיה ולהבין מה הסיבה שלבתך כואבת הבטן- אך לא נראה לי שזו התשובה.
    בהצלחה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


