fpies תינוקת בת חצי שנה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• fpies תינוקת בת חצי שנה
    Leah
    08/11/2021

היי. הבת שלי בת חצי שנה אובחנה עם אלרגיה לחלב non Ige מסוג fpies שכפי שהבנתי מתבטא בדלקת מעי. היא כרגע על הנקה מלאה בלבד, ללא שום תמ"ל. ועם זאת- נראה כי הבטן מציקה לה מאד, היא גונחת המון ומתקשה להירדם בלילה בגלל ריבוי גזים ואי שקט בבטן, בנוסף-היציאות שלה ריריות מאד. בשבועיים האחרונים עשיתי הפסקה ממוצרי חלב כדי לבדוק אם קיימת השפעה, ואכן מספר היציאות שלה ליום ירד משמעותית וגם קצת פחות ריריות. מצד שני נראה שכתוצאה מכך היא מתקשה יותר להוציא וסובלת לא פחות- מתאמצת, עם המון גזים, מתפתלת, וגם- היציאות עדיין ריריות רוב הפעמים.
    אשמח מאד להכוונה מקצועית - מה עלי לעשות? היא תיכף צריכה להתחיל טעימות ואני חוששת שמרקמים נוספים רק יחמירו את המצב ויקשו עליה- או שלהיפך-היא סובלת בגלל מאכלים שאני אוכלת?! אולי מסויה? (המליצו לנו גם לא לתת צמחי בגלל שאחוזים גבוהים של אלרגים לחלב אלרגים גם לסויה אבל אני כן אוכלת)
    לסיכום, אם אפשרי לקבל איזשהו ייעוץ, טיפ, שיאיר את עינינו נשמח מאד מאד!! תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    fpies תינוקת בת חצי שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראי תשובה קודמת

ד"ר אחיה אמיר
    09/11/2021

ראי תשובה קודמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו