מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- מה גורם לריח לאחר נטילת הכדורים ואיך להפסיקהדר30/11/2021
דר שלום,
אני רואה שאתה מומחה בילדים אך אשמח לעצה אם יש לך במקרה שלי (אני בת 30):
לאחר שלילת הליקובקטור, חלל הפה נקי וצרבות אין בכלל הבנתי כי ההליטוזיס שלי נגרם לאחר נטילת כדורי משככי כאבים (אופטלגין וכו)
הריח מפסיק רק לאחר טיפול בפלג'יל.
יש לי חשש שהבעיה החלה בחורף לפני כשנתיים שהייתי חולה המון (חום ,שיעול ונזלת) שהטיפולים היו לקיחת כמויות רבות של כדורים (לעיתים על בטן ריקה)
מה גורם לריח לאחר נטילת הכדורים ואיך אני מפסיקה את זה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הליטוזיס- ריח רע מהפה.
ד"ר אחיה אמיר01/12/2021הי הדר
הליטוזיס היא בעיה קשה. קשורה ככה"נ גם לאוכלוסיית החיידקים המאכלסת את הפה ומערכת העיכול, היגיינה וכמובן דיאטה.
אך ראשית חוכמה- האם ההליטוזיס אמיתי?
לעיתים נשים משוכנעות שכך אך ללא בסיס עובדתי.
האם קיבלת פידבק מאנשים שאת סומכת עליהם?
במידה ואכן יש בעיה, ניתן להתמודד במספר דרכים:
- היגיינה מדוקדקת של הפה. צחצוחים, כולל צחצוח הלשון, בדיקת שיניים מקיפה לאיתור שיירי מזון כלואים וכו'.
- ניתן לנסות פרוביוטיקה
- במקרים קשים ועמידים- טיפול אנטיביוטי.
להערכתי, אין קשר לתרופות נגד כאבים שנטלת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)