כאבי בטן ממושכים אצל תינוקת בת 5 חודשים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן ממושכים אצל תינוקת בת 5 חודשים
    אביה שמיאן
    01/02/2022

שלום וברכה,
    הבת שלי בת חמישה חודשים, יונקת הנקה מלאה. מאז שהיא נולדה אני שומעת את הבטן שלה כואבת , מתהפכת. בתקופה האחרונה מעדיפה חלב אם שאוב בבקבוק על פני הנקה. המון פעמים לא מוכנה לאכול אם כואבת לה הבטן והיא צריכה לעשות קקי. היא יכולה לבכות לילה שלם ולא לאכול עד שבבוקר תצליח לעשות קקי ואז רק תסכים לאכול. הגיעה לאחוזון 20 במשקל ומאז אני דוחפת לה אוכל בבקבוק, היום היא אחוזון חמישים.
    לא מוכנה לאכול פורמולה של תמ"ל. הקיאה את המטרנה , נוטרילון אנחנו מנסים עכשיו, לבנתים לא מוכנה לטעום.
    האם יש סיבה רפואית שיכולה לגרום לכל העניין?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי האכלה, נטייה לבכי ואי-נחת בבת 5 חודשים.

ד"ר אחיה אמיר
    01/02/2022

הי אביה
    את מתארת שלל בעיות, כמפורט בכותרת.
    נשמע לי שאתם צריכים להתייעץ דחוף עם רופא הילדים, ואם אתם לא מקבלים מענה עם גסטרואנטרולוג.
    צריך לרדת לשורש כל אחד מהתסמינים שתיארת ולהבין אם יש בכלל בעיה, או שאת מתארת דפוס שהוא בגדר התקין.
    אוכל להגיד מייד- שמאוד לא מומלץ להכריח אותה לאכול, או כדברייך "אני דוחפת לה".... את רק יוצרת בעיות נוספות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו