גילוי תולעים אצל ילדה בת חמש

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
053-4877793
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר
053-4877793 ללא פרסום בפורום
 
  • גילוי תולעים אצל ילדה בת חמש
    אבא
    20/04/2022

    שלום בת חמש גילנו אצלה תולעים כאשר התחיל גירוש וראינו בעין
    נתנו לה בלילה טיפול של מיץ בצל עם האוכל
    למחרת זה נלעם ולא חזר כבא אנחנו 3 שבועות אחרי זה
    האם יש סכוי שזה נעלם והאם לתת את התרופה או לחכות אם יקרה עוד פעם
    תודה בינתיים אינה סמינים אחרי שלוש שבועות
    האם יש סיכון לה אם לא נתונים התרופה יש סיכון על המעיים שלה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אחיה אמיר - 053-4877793


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • זיהום בתולעים אינו זיהום מסוכן לרוב

    ד"ר אחיה אמיר
    26/04/2022

    שלום לאב המודאג
    זיהום בתולעים, מעבר לכך שהוא מעורר בנו גועל, אינו זיהום מסוכן לרוב.
    ברוב המקרים מדובר בתולעי אוקסיאוריס שאינן מסוכנות באמת, אך גורמות אי-נוחות.

    באופן עקרוני, אני ממליץ שאם יש חשד לתולעים עדיף לטפל בתרופה ע"פ תכשירים ביתיים של רפואה עממית.
    אך כעת, לאחר שבועות שאין כל קליניקה- לא חושב שיש מקום להתחיל טיפול.

    מציע להמשך לעקוב, אך להיות עם יד "קלה על ההדק"- בכל מקרה של ספק- להתחיל טיפול.
    בהצלחה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


