מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- ילד בן 11- יציאות מרובותיסמין29/06/2022
, אני חולת קוליטיס , אובחנתי לפני שנתיים. בהיסטוריה המשפחתית יש לי שתי אחיות גם כן עם קוליטיס ואחיינית עם קרוהן.
אני מאוד מוטרדת מהבן שלי בן 11, הוא ילד מאוד רגיש ותמיד היה הולך לשירותים לפחות פעמיים ביום. בתקופה האחרונה הוא עובר משבר רגשי מסויים ופתאום הולך יותר לשירותים.
בשלושה ימים האחרונים מרגיש כל הזמן צורך ללכת לשירותים, בכל פעם שאוכל משהו, לפעמים משלשל ולרוב אומר שיציאה רגילה, זה מציק לו כי הוא ילד מאוד ספורטיבי ופעיל. לא מדובר בוירוס או משהו לא טוב שאכל בימים האחרונים לדעתי. קבעתי תור לרופא ילדים אבל האמת אני מאוד מוטרדת שלא תתפתח לו גם מחלת מעיים.
מה עוד זה יכול להיות מלבד קרוהן או קוליטיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי-סדירות חדשה ביציאות
ד"ר אחיה אמיר30/06/2022הי יסמין
לאור הרקע המשפחתי אני בהחלט מבין את דאגתך, אך זה עשוי להיות גם זיהום, או תוצאה של שינוי חריג בדיאטה או בהרגלי היציאות שלו.
צריך להתחיל בירור ולראות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)