כאבי בטן עצומים ובעיות עיכול כל יום כל היום

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן עצומים ובעיות עיכול כל יום כל היום
    הדר
    27/08/2022

שלום,
    מיום השחרור לאחר בדיקת אנדוסקופיה שהייתה לפני חמישה חודשים, ישנם כאבי בטן עצומים ובעיות עיכול כל יום כל היום (במיוחד עצירות והמון גזים שיוצאים אך ורק בגרפסים לעיתים). הכאבים הולכים ומתעצמים וכיום אני על משככי כאבים כל יום כל היום.
    רופאי גסטרו שונים טוענים כי אני צריכה לאכול סיבים תזונתיים ואחרים טוענים שהמצב הוא נפשי. המצב הוא לא נפשי מאחר שהכאבים החלו וממשיכים מהרגע שהתעוררתי מהטשטוש של הבדיקה עד היום והתזונה לפני הבדיקה ואחריה לא השתנתה . מעולם בחיי לא היו לי בעיות גסטרו.
    בדיקות דם וצואה שעשיתי כמה וכמה פעמים יצאו תקינות . אין הליקובקטור.
    קיבלתי טיפול לסיבו של נאומיצין ולורקמס אבל הטיפול לא עזר כלל .
    אובדת עצות וגמורה מכאבים.
    מה הפיתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן, אי-סדירות ביציאות וריבוי גזים.

ד"ר אחיה אמיר
    29/08/2022

הי הדר
    לצערי, אין לי תשובה פשוטה לתת לך.
    הסבירות שהתלונות הממושכות קשורות באופן כלשהו לבדיקה שעברת- אם לטשטוש ואם לפעולה עצמה- קלושה עד לא קיימת.

באופן כללי אני מציע להשלים את הבדיקות / ייעוצים שהומלצו לך ע"י הרופאים הקודמים.
    ניתן במקביל לקבל (עוד) ייעוץ גסטרואנטרולוגי מסודר.
    לאור שנבדקת ע"י מספר רופאים, אינני בטוח שתקבלי תשובות שונות, אבל אם התלונות ממשיכות ולא קיבלת מענה- צריך להמשיך לנסות.
    בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו