בדיקת קלפרוטקטין

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בדיקת קלפרוטקטין
    אמא
    07/09/2022

היי. האם הגיוני ותקין שתוצאת בדיקת קלפרוטקטין הגיעה כבר לאחר יומיים? האם אין מספר ימים כמו בתרבית, בהם אמורים לחכות ולראות אם יש את החומר בצואה? מדובר בילד בן 6 שסובל מאוד ולא הולך לבית הספר בכלל,
    בפעם קודמת חיכינו לתוצאה של קלפרוטקטין שבוע וחצי, וגם כשהגיעה היה חשד שהיא לא אוחסנה כמו שצריך.
    גם הפעם יש לי חשש שמשהו לא בוצע כפי שצריך, התוצאה מופיעה פעמיים באתר , והיתה להם טעות עם בדיקה אחרת ששלחנו באותו יום, והתוצאה של הקלפרוטקטין הגיעה מהר מדי...
    האם ניתן לדעתך לסמוך על התוצאה או שיש צורך לבצע אותה שוב.
    חסרת אונים ומיואשת מאוד כבר מאוזלת היד והזלזול של המערכת בקופה שבה אני נמצאת . אשמח לתגובה. תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת קלפרוטקטין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מעריך שההבדל בזמן התוצאות

ד"ר אחיה אמיר
    17/09/2022

שלום לך
    הבדיקה עצמה- מהירה.
    אני מעריך שההבדל בזמן התוצאות תלוי יותר בכך שהבדיקה מבוצעת אחת לשבוע או משהו כזה- וזה תלוי בתזמון מסירת הבדיקה.

אם את לא סומכת על הקופה- ניתן לקנות קיט לבדיקה בייתית ברשתות הפארם הגדולות- קל-פרו ויש עוד סוג שברח לי שמו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו