מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בדיקת קלפרוטקטיןאמא07/09/2022
היי. האם הגיוני ותקין שתוצאת בדיקת קלפרוטקטין הגיעה כבר לאחר יומיים? האם אין מספר ימים כמו בתרבית, בהם אמורים לחכות ולראות אם יש את החומר בצואה? מדובר בילד בן 6 שסובל מאוד ולא הולך לבית הספר בכלל,
בפעם קודמת חיכינו לתוצאה של קלפרוטקטין שבוע וחצי, וגם כשהגיעה היה חשד שהיא לא אוחסנה כמו שצריך.
גם הפעם יש לי חשש שמשהו לא בוצע כפי שצריך, התוצאה מופיעה פעמיים באתר , והיתה להם טעות עם בדיקה אחרת ששלחנו באותו יום, והתוצאה של הקלפרוטקטין הגיעה מהר מדי...
האם ניתן לדעתך לסמוך על התוצאה או שיש צורך לבצע אותה שוב.
חסרת אונים ומיואשת מאוד כבר מאוזלת היד והזלזול של המערכת בקופה שבה אני נמצאת . אשמח לתגובה. תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מעריך שההבדל בזמן התוצאות
ד"ר אחיה אמיר17/09/2022שלום לך
הבדיקה עצמה- מהירה.
אני מעריך שההבדל בזמן התוצאות תלוי יותר בכך שהבדיקה מבוצעת אחת לשבוע או משהו כזה- וזה תלוי בתזמון מסירת הבדיקה.
אם את לא סומכת על הקופה- ניתן לקנות קיט לבדיקה בייתית ברשתות הפארם הגדולות- קל-פרו ויש עוד סוג שברח לי שמו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)