מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בדיקת calprotectin גבוהה עם פיסורהיונתן10/10/2022
שלום, בני בן ה-16 סובל מפיסורה המטופלת באופן שמרני (משחה + אבקה לריכוך הצואה) מזה 4 חודשים ללא הטבה משמעותית. ללא כאבי בטן כלשהם, יציאות סדירות בתדירות רגילה. אין לו היסטוריה של בעיות כלשהן במערכת העיכול.
אמו חולת קרוהן. כשראינו שהפיסורה לא עוברת ביצענו בדיקת calprotectin - התוצאה גבוהה 496. בדיקות דם תקינות - CRP קטן מ-0.5, ובדיקת Atypical pANCA שלילית.
אין סיכוי שיבצע קולונוסקפיה עם הפיסורה, זה מתכון לאסון.
נשמח לכל המלצה. תור גסטרו בקופת חולים רק בעוד חודש, ואנחנו מוטרדים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן פרפין!
אפרים אנגלשטיין11/10/2022גם לי יש את זה סבלתי מאוד ,פניתי. לרופא גסטרו והוא אמר לי לקחת 5-6 כפות של שמן פרפין כל בוקר לפני האוכל וזה עובד מאז חלפו שנים ואני כבר לא סובל בכלל אתה צריך לקחת את הפרפין לפי מהשקל והגובה אני שקלתי הרבה אז לקחתי 5 כפות ,אתה יכול להתחיל עם כפות ולראות אם צריך להוסיף או להחסיר מהכמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חשד למחלת קרוהן
ד"ר אחיה אמיר09/11/2022הי יונתן,
אין מנוס- צריך להתייעץ עם גסטרואנטרולוג-ילדים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)