בדיקת calprotectin גבוהה עם פיסורה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בדיקת calprotectin גבוהה עם פיסורה
    יונתן
    10/10/2022

שלום, בני בן ה-16 סובל מפיסורה המטופלת באופן שמרני (משחה + אבקה לריכוך הצואה) מזה 4 חודשים ללא הטבה משמעותית. ללא כאבי בטן כלשהם, יציאות סדירות בתדירות רגילה. אין לו היסטוריה של בעיות כלשהן במערכת העיכול.
    אמו חולת קרוהן. כשראינו שהפיסורה לא עוברת ביצענו בדיקת calprotectin - התוצאה גבוהה 496. בדיקות דם תקינות - CRP קטן מ-0.5, ובדיקת Atypical pANCA שלילית.
    אין סיכוי שיבצע קולונוסקפיה עם הפיסורה, זה מתכון לאסון.
    נשמח לכל המלצה. תור גסטרו בקופת חולים רק בעוד חודש, ואנחנו מוטרדים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן פרפין!

אפרים אנגלשטיין
    11/10/2022

גם לי יש את זה סבלתי מאוד ,פניתי. לרופא גסטרו והוא אמר לי לקחת 5-6 כפות של שמן פרפין כל בוקר לפני האוכל וזה עובד מאז חלפו שנים ואני כבר לא סובל בכלל אתה צריך לקחת את הפרפין לפי מהשקל והגובה אני שקלתי הרבה אז לקחתי 5 כפות ,אתה יכול להתחיל עם כפות ולראות אם צריך להוסיף או להחסיר מהכמות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד למחלת קרוהן

ד"ר אחיה אמיר
    09/11/2022

הי יונתן,
    אין מנוס- צריך להתייעץ עם גסטרואנטרולוג-ילדים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו