מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- תולעי סיכה מיואשת כבר מעל חודשיים יום יום לילה לילה סובלת מתולעיפשני27/11/2022
שלום דר
אני סובלת כבר מעל חודשיים מתולעים חיות או מתות
מגרדות ובעיקר מתסכלות
ורמוקס לא עזר וגם לא לפני מספר שנים כשנטלתי
מאז שאני קטנה יש לי רגישות לתולעיפ וכנראה שהגוף שלי פיתח עמידות לתרופה או יותר נכון התולעים! הן פשוט לא מתות וזה לא מזיז להן אפילו קצת ( אני כבר מכירה את כל סוגי וצורות הנטילה) גם למניעת הדבקה חוזרת
שיניתי הרגלי תזונה שום ירקות בטטות ומה לא ! אני על גבול הייאוש!
בבקשה אל תגיד לי לנסות ורמוקס כי זה פשוט לא עוזר
האם אין תרופה אחרת שיכולה לעזור לקטילת התולעים!?! אני מתחננת לישועה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תולעים עקשניות
ד"ר אחיה אמיר06/12/2022הי שני
כאשר יש כמות גדולה של תולעים- לעיתים הטיפול הסטנדרטי "לא עוזר".
כידוע, מה שלא הולך בכח, הולך ביותר כח....
אם ניסית את פרוטוקולי טיפול סטנדרטיים- ללא הטבה, ניתן לנסות מס' דברים נוספים.
1. חוקן, לשטיפה והפחתה מכנית של כמות התולעים
2. ורמוקס במינון מוגבר. לדוגמא- 100 מ"ג (כדור) פעמיים ביום למשך 5 ימים רצופים, ובהמשך יומיים נוספים כעבור 10 ימים.
זה מה שהייתי ממליץ בשלב הזה.
אם עדיין לא תהיה הטבה- ועדיין ייראו תולעים, צריך לשקול את האפשרות שלא מדובר בתולעים הרגילות אלא בסוג אחר שאולי עמיד לורמוקס (התולעים הרגילות, אוקסיאוריס- אינן עמידות לורמוקס).
במקרה שכזה, אני ממליץ על בדיקת צואה פורמלית לפרזיטים- שיהיה זיהוי ודאי של התולעים.
כמוצא אחרון ישנה תרופה בשם אלבנדזול שמהווה קו שני של טיפול, אך זה מסובך מאוד להשיג אותה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)