קורנפלור לא מבושל לצורך הסמכה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• קורנפלור לא מבושל לצורך הסמכה
    מיה
    11/12/2022

שלום רב,
    בני בן השלושה שבועות התחיל לסבול מגזים וככל הנראה החל גם בריפלוקס (כמובן שעל פי אבחנת רופאת המשפחה). הרופאה ייעצה או לתת תוספת קורנפלור או AR.
    התחלתי להוסיף קורנפלור אמיתי שקונים בשקיות בסופר רגיל (לא דייסה) ואכן המצב השתפר ללא הקאות ופחות כאבי בטן.
    שאלתי היא האם אני עושה נכון אני נותנת את הקורנפלור הלא מבושל ולא נותנת את דייסת הקורנפלור שרק מכבידה עליו ושוב עושה לו כאבי בטן.
    האם מותר לתינוק לקבל קורנפלור לא מבושל כמובן בכמות הנכונה?
    תודה רבה,
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתן קורנפלור לתינוק

ד"ר אחיה אמיר
    12/12/2022

הי מיה
    אתייחס לשתי נקודות.
    השאלה הראשונה היא אם בנך בכלל צריך הסמכה עם קורנפלור. לקורנפלור אין שום תרומה לסוגיית הגזים. לגבי ארועי ריפלוקס- קורנפלור בהחלט יכול להפחית ארועי פליטה, אך פליטות בגיל הזה אינן פתולוגיות. אם בנך עולה במשקל היטב אין צורך להסמיך את הכלכלה. (במקרים בהם מתפתח אי-שקט או כאב, אזי בהחלט יש אינדיקציה לטיפול אך לא בעזרת קורנפלור).
    החיסרון בהוספת קלוריות לא נחוצות לדיאטה- עליה לא טבעית במשקל. מחקרים מראים סיכון יתר להשמנה בגיל מבוגר בתינוקות עם עליית משקל מהירה.
    את יכולה לקרוא על ריפלוקס ומחלת ריפלוקס באתר שלי- חפשי בגוגל.

הסוגיה השנייה היא סוג הקורנפלור. בשני המקרים מדובר בקורנפלור. ההבדל העיקרי הוא במידת הנקיון של רכיב המזון. מזון לתינוקות נמצא תחת פיקוח מחמיר יותר.
    בהצלחה ובריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו