ילד בן שנה וחצי במשקל 7800

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנה וחצי במשקל 7800
    צופית
    28/06/2008

בני בן שנה וחצי נולד במשקל 2664 בשבוע 42 כל ההרייון נאמר לי שיש לי עובר בריא ושלם אך קטן. היו לי עוד שני הריונות באותו מצב גם לגבי משקלם של הילדים נולדו 2700 עליתם במשך השנים היתה סבירה בעקומה משלהם. יש לציין שהילדים כיום גדולים ונראים בסדר גמור. הילד השלישי מדאיג אותי מכיוון שהוא אוכל יפה יחסית לקיבתו תוך הקפדה על כל אבות המזון ועדין שובר קצת עקומות כלומר ב4 חודשים עלה רק 500 גרם. יש לציין כי הילד מפותח לגילו מדבר ומבין הכל רק המשקל וההגובה נמוכים. רופאת ילדים מש לא מודאגת ביצענו את כל הדיקות כולל צליאק אונדוקרנולוגיה וספיגת מזון הכל נמצא תקין. מה אוכל לעשות לבני כדי לשפר לא את עלית המשקל? כיום הוא בגובה 71 ושוקל 7800 תודה צופית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן שנה וחצי במשקל 7800

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צופית

פרופ` יורם בוינובר
    01/07/2008

עלית המשקל בשנה השניה לחיים היא בין 1 ל2 קג לשנה. לא ניתן להעלות במשקל עי פיטום ילד שאוכל היטב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו