פליטות מרובות בן 3 חודשים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• פליטות מרובות בן 3 חודשים
    נופר דנינו
    20/01/2023

שלום רב, בני בן 3 חודשים. לעיתיפ פולט גם שעה שעתיים אחרי אוכל. הוא אוכל 120/150 מ"ל של תמ"ל, עד גיל חודשיים וחצי מטרנה קומפורט בגלל אי נוחות במערכת העיכול, כיום מטרנה אקסטרא קר. עולה במשקל יפה מאד, עם זאת כל הזמן ישנן פליטות. מקריאה מרובה בפורומים, חשבתי להסמיך מעט את התמל בדייסת קורנפלור של מטרנה, כתוב עליה מגיל 6 חודשים, האם זה מותר? והאם בכל האכלה מסמיכים כדי לשפר את הפליטות? אני אל רוצה שיהיה לו ממש כבד כי אין לו בעיית משקל, האם כפית אחת ל150 מל זה מספיק יעשה את האפקט שצריך כדי לשפר פליטות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פליטות מרובות בן 3 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פליטות בתינוק בן 3 חודשים

ד"ר אחיה אמיר
    24/01/2023

הי נופר
    התופעות שאת מתארת מתאימות לריפלוקס אך לא למחלת ריפלוקס.
    עמדתי על ההבדלים בפוסטים רבים בעבר.
    אינפורמציה נוספת את יכולה למצוא גם באתר שלי (חפשי בגוגל: גסטרו ילדים אחיה אמיר).

בכל אופן, ניתן להסמיך את הפורמולה בקורנפלור- אך אין באמת צורך בכך. אם את מתעקשת- הייתי מתחיל בכפית אחת לכל הבקבוק ומתקן על בסיס ניסוי וטעיה- אם צריך אז להוסיף עוד קצת.
    בין הפורמולות קיימים הבדלים קטנים במידת הסמיכות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו