דם על נייר בלי קשר לצואה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• דם על נייר בלי קשר לצואה
    שרי
    09/02/2023

שלום דוקטור. ביתי בת 16 ולפני חמישה חודשים שהלכה לשירותים היא ראתה על התחתונים יחסית הרבה דם, אחרי זה במשך בערך 5-10 דקות היא אומרת שניגבה עם נייר אבל יצא עוד ועוד דם מפי הטבעת. לא כמות ענקית אבל גם ממש לא קצת) הלכנו לרופא שלא הרגיש משהו מיוחד והוא אמר שאם זה קורה שוב אז לחזור אליו. מאותה הפעם זה לא קרה שוב אבל אני הייתי שמחה לדעת ממה זה יכל להגרם?
    רוצה לציין גם שלא היה לה כאב או שינוי ביציאות מאז או לפני כן והדם לא היה ביחד עם צואה, היא הלכה לשירותים כדי לעשות פיפי, זה היה דם טרי בלי קשר לצואה. מה היית ממליץ לעשות ומה יכולות להיות הסיבות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם על נייר בלי קשר לצואה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמם רקטלי ללא כאבים

ד"ר אחיה אמיר
    12/02/2023

הי שרי,
    תקראי בבקשה את תשובתי לפנייתה של תמר (3 שאלות מטה).
    אני מציע להתייעץ עם גסטרואנטרולוג. צריך לוודא שאין לכם היסטוריה משפחתית בעייתית, שאכן אין לבתך תסמינים ושאין ממצאים בבדיקה הגופנית.
    אם כל הנ"ל שליליים- האופציה של לא לעשות כלום בשלב הזה ורק לעקוב- באה בחשבון.
    אם התשובות הנ"ל אינן שליליות- צריך לחשוב כיצד להתקדם בבירור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו