מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- נוטרילון פפטי חשד לרגישות לחלבאסתר23/02/2023
שלום התינוק שלי בן ארבעה חודשים
עד כה אכל מטרנה ועלה במשקל שוקל בסביבות ה 5.600
יש לי אד ימות בגוף בצוואר בית שחי פופיק ובמפשעות ובקרקפת ממש חתיכות יובש
לא משהו שנראה שמפריע לו עד כה ישן לילה שלם
היו פליטות מידי פעם אבל עדיין עלה על המשקל
בביקור אחרון אצל הרופאה עלה בשבוע רק 10 גרם
בעקבות מה שיש לו בגוף החליטה להעביר לנוטרילון פפטי לי מרגיש שזה לדחוף לי את הפפטי
הוא לא טעים לא משביע אותו ובלי הדייסה שאמרה לי להוסיף לא מוכן לאכול
מאז לא ישן לי טוב בלילה ולא רגוע
הילד הראשון שלי אבחנו לו רגישות לחלב ולכן אכל את זה אבל פה מרגיש לי באמת שדוחפים לי
כי הילד רגוע ילד שסובל מהאוכל שנותנים לו יתפקד כרגיל ? לא בוכה רגוע לוח הזמנים שלו מסודר וקבוע ועכשיו הלילה ךא לילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם אלרגיה לחלבון חלב פרה
ד"ר אחיה אמיר23/02/2023הי אסתר
פריחה עורית יכולה להיות ביטוי לאלרגיה לחלבון חלב פרה.
עם זאת, תיארת אזורים בגוף הנוטים ל"פרוח" - אזורים בהם מצטברת זיעה העלולה לגרות את העור העדין.
האם כשעברת לנוטרילון פפטי הפריחות השתפרו?
אין מדובר במצב מסכן חיים. נראה לי שאת בשקט יכולה לנסות לחזור לכלכה החלבית ולראות אם יש החמרה לעומת המצב הקיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוטרילון פפטי
אסתר07/03/2023בוקר טוב
זה הדיוק מה שחשבתי לעשות
כי לטענת הרופאה כן יש שיפור
לדעתי שיפור זה לא מספיק אם היתה בעיה באמת באוכל תוך שבועיים זה היה אמור לעבור לגמרי לא ? זה מספיק זמן לא?
כבר שבועיים על הפפטי ולא עבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלרגיה לחלבון חלה פרה או פריחה ויראלית?
ד"ר אחיה אמיר07/03/2023היי שוב אסתר
כאשר אנחנו מדברים על שיפור או החמרה, אין הכוונה לשינויים מיקרוסקופיים.
כוונתי לשינויים בולטים. אם תחת הכלכלה המפורקת יש אולי שיפור מינימלי- אז ככה"נ לא מדובר בשינוי של ממש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)