עצירות לאחר נוטרילון AR

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• עצירות לאחר נוטרילון AR
    ויקטוריה
    03/04/2023

שלום רב!
    הבת שלי בת החודשיים וחצי סובלת מריפלוקס ומקבלת נוטרילון AR, שבעקבות התרכובת הזאת יש לה עצירות
    ועם יש לה צואה אז היא קשה וכדורית.
    מה אפשר לעשות עם העצירות?
    הרופאה המליצה לתת נורמלקס אבל אני חוששת לתת לבת חודשיים משלשלים כבר בגיל כזה קטן שלא יעשה לה תלות במעיים מחומרים חיצוניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות לאחר נוטרילון AR

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות לאחר תמ"ל AR

ד``ר אחיה אמיר
    16/04/2023

הי ויקטוריה,
    ראי גם תשובתי- 2 שאלות קודם.
    השאלה העיקרית היא אם מדובר בריפלוקס בלבד או שבמחלת ריפלוקס.
    (ניתן לקרוא קצת יותר באתר שלי, חפשי בגוגל).
    במידה ומדובר בריפלוקס בלבד- למעשה לא צריך לטפל, אבל לקחת בחשבון שהילדה תפלוט, שיהיה צריך לכבס ושיהיה ריח של חלב חמוץ בבית.
    במידה ומדובר במחלת ריפלוקס- צריך לטפל, אך הטיפול הוא בד"כ לא ע"י החלפת הפורמולה אלא באמצעות תרופה.

לשאלתך- ניתן לתת נורמולקס בגיל הזה. זה בוודאי עדיף על-פני פתרונות עממיים למיניהם (שזיפים, עגבניות וכו').
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות לאחר תמ"ל AR

ד"ר אחיה אמיר
    16/04/2023

הי ויקטוריה,
    ראי גם תשובתי- 2 שאלות קודם.
    השאלה העיקרית היא אם מדובר בריפלוקס בלבד או שבמחלת ריפלוקס.
    (ניתן לקרוא קצת יותר באתר שלי, חפשי בגוגל).
    במידה ומדובר בריפלוקס בלבד- למעשה לא צריך לטפל, אבל לקחת בחשבון שהילדה תפלוט, שיהיה צריך לכבס ושיהיה ריח של חלב חמוץ בבית.
    במידה ומדובר במחלת ריפלוקס- צריך לטפל, אך הטיפול הוא בד"כ לא ע"י החלפת הפורמולה אלא באמצעות תרופה.

לשאלתך- ניתן לתת נורמולקס בגיל הזה. זה בוודאי עדיף על-פני פתרונות עממיים למיניהם (שזיפים, עגבניות וכו').
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו