נורילון פפטי גוניור עם ריפלוקס אשמח לעזרה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• נורילון פפטי גוניור עם ריפלוקס אשמח לעזרה
    לין
    15/04/2023

שלום רב,
    אשמח לעזרה מכיוון שאיני יודעת כבר מה לעשות..
    תינוק תכף בן חודשיים, לא עלה מספיק במשקל שבוע ראשון -שבועיים עם נוטרילון שלב אחד לאחר מכן נוטרילון AR לאחר אבחון של ריפלוקס פליטות מרובות, לאחר המעבר לAR הפליטות הופסקו אולם החלו שילשולים בכל האכלה וכפועל יוצא גם התינוק לא עלה כמעט במשקל…. הרופא העביר אותנו לפפטי גוניור- התינוק עולה במשקל אך סובל מאוד מאוד מאוד מפליטות מרובות ואי שקט אחרי האוכל. כיום מנסה להסמיך לו את האוכל (אוכל 90 פפטי גוניור עם כפית של קורנפלור) ומטופל באמצעות אומפרדקס. אבל עדיין כל היום פולט.. מה החלופות שלי על מנת שגם יעלה במשקל מבחינת התמל וגם אני אוכל לתת לו את האוכל סמיך כמו הAR
    יש אפשרות אולי לתת לו ar ביחד עם בייבי קולרי כדי שכן יעלה? אולי לנסות ar של חברה אחרת? או שבעיית הספיגה נובעת מהרגישות עצמה וזה יהיה ללא תועלת המעבר בין החברות השונות
    בנוסף האם יש הבדל בין הפפטי גוניור לפפטי- קראתי שיש הבדל בסוכרים האם זה לא חשוב עבור הצינוק שכן יקבל סוכרים מה שקיים בפפטי או שזה אמור להחזיר אותו אחורה מבחינה המשקל..
    אודה לתשובתך
    בברכת מועדים לשמחה,
    לין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת ריפלוקס וחוסר עליה במשקל בתינוק

ד"ר אחיה אמיר
    16/04/2023

הי לין.
    אתם חווים בעיות שכיחות של תינוקות עם מחלת ריפלוקס וייתכן גם אלרגיה לחלבון חלב פרה.
    המטרות שצריכות לעמוד למול עיניכם, כפי שציינת- הן שהתינוק יעלה במשקל ושלא יסבול.
    כל האופציות אותן תיארת באות בחשבון.
    כשהדברים לא מסתדרים נדרש טיפול פרטני- אין פתרון קסם שמתאים לכולם. אם נראה לך שמיציתם את הטיפול והמעקב אצל רופא/ת הילדים- זה הזמן להתייעץ עם גסטרואנטרולוג.

לשאלתך הספציפית- איני רואה כל ייתרון בנוטרילון פפטי. אני תמיד ממליץ, (במידה שצריך פורמולה מפורקת והולכים על ה- BRAND נוטרילון) על נוטרילון פפטי-ג'וניור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו