מינון אומפרזול לתינוקת במשקל 6.4 קג

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• מינון אומפרזול לתינוקת במשקל 6.4 קג
    טלי
    04/05/2023

שלום, הבת שלי פגה עכשיו בת 4 חודשים כרונולוגית, מקבלת אומפרזול בעקבות ריפלוקס. התחלנו לפני כחודש מינון של 1.5 מל (3 מג) פעמיים ביום ואחרי שבועיים התחלנו לראות שיפור בבכי בזמן האוכל. בשבוע האחרון היתה רגרסיה והיום נשקלה בטיפת חלב ושוקלת כבר 6.4. שאלתי את רופא הילדים ואמר ךהעלות את המינון ל2 מל (4 מג). יש לנו חברים שהבת שלהם שוקלת 5 ומקבלת 3 מל (6 מג) . האם המינון לבת שלי נכון או מעט מדי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי לקיחת האומפרזול

טלי
    04/05/2023

שאלה נוספת...היום היא קיבלה חיסון וכל הערב ישנה כך שאין לי מתי לתת לה את המנה של הערב...האם עלול להיגרם משהו אם מפספסים מנה אחת או שיש צורך להעיר אותה לשם כך? כנראה שלא אקבל תשובה הערב ולא רוצה להעיר אותה לשם כך אבל שאדע לעתיד, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון אומפרזול

ד"ר אחיה אמיר
    23/05/2023

הי טלי,
    כעיקרון ניתן לעלות במינון לאור העליה במשקל.
    למעשה, פורמלית- ניתן לתת כפול ממה שאת נותנת לה, אך צריך לבדוק היטב שיש בכך צורך אמיתי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו