מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- מינון אומפרזול לתינוקת במשקל 6.4 קגטלי04/05/2023
שלום, הבת שלי פגה עכשיו בת 4 חודשים כרונולוגית, מקבלת אומפרזול בעקבות ריפלוקס. התחלנו לפני כחודש מינון של 1.5 מל (3 מג) פעמיים ביום ואחרי שבועיים התחלנו לראות שיפור בבכי בזמן האוכל. בשבוע האחרון היתה רגרסיה והיום נשקלה בטיפת חלב ושוקלת כבר 6.4. שאלתי את רופא הילדים ואמר ךהעלות את המינון ל2 מל (4 מג). יש לנו חברים שהבת שלהם שוקלת 5 ומקבלת 3 מל (6 מג) . האם המינון לבת שלי נכון או מעט מדי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי לקיחת האומפרזול
טלי04/05/2023שאלה נוספת...היום היא קיבלה חיסון וכל הערב ישנה כך שאין לי מתי לתת לה את המנה של הערב...האם עלול להיגרם משהו אם מפספסים מנה אחת או שיש צורך להעיר אותה לשם כך? כנראה שלא אקבל תשובה הערב ולא רוצה להעיר אותה לשם כך אבל שאדע לעתיד, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מינון אומפרזול
ד"ר אחיה אמיר23/05/2023הי טלי,
כעיקרון ניתן לעלות במינון לאור העליה במשקל.
למעשה, פורמלית- ניתן לתת כפול ממה שאת נותנת לה, אך צריך לבדוק היטב שיש בכך צורך אמיתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)