אי שקט בקרב תינוק בן חודשיים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• אי שקט בקרב תינוק בן חודשיים
    אושר
    17/05/2023

שלום רב,

הבן שלי בן חודשיים. תחילה אכל נוטרילון רגיל, אבל סבל רבות מאי שקט וחוסר שינה. העברנו אותו לפורמולה דלת לקטוז, גם ללא שיפור.
    רופאת הילדים חושבת שיש לן ריפלוקס סמוי (לא פולט כלל, אנו שומעים אותו בולע במהלך היום ומתכווץ לאחר מכן) ולכן אכל ar לתקופה שלא עזרה כלל ואף עשתה גזים מרובים. בהמלצת גסטרו העברנו לפפטי גוניור יחד עם אומפרזול שעזר מאוד לגזים, אבל לא לבליעות שאנחנו שומעים כל היום.
    שעדיין לאורך כל היום יש אי שקט, ישן רק על הבטן, בנוסף אנו רואים מעין נקודות אדומות על החזה והידיים.

לא יודעים כבר מה לעשות, נודה לסיוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי-שקט, גזים בתינוק בן חודשיים

ד"ר אחיה אמיר
    23/05/2023

הי אושר
    הבעיות שתארת נפוצות למדי.
    ההתייחסות צריכה להיות פרטנית לכל בעיה.
    אני מזמין אותך לקרוא קצת על ריפלוקס/מחלת ריפלוקס ומה שביניהם, ועל טיפולים אפשריים, כחומר רקע. אתה מוזמן לחפש באתר שלי (חפש בגוגל לפי שמי).

בקצרה-
    באי-שקט/סבל אנחנו בד"כ יודעים לטפל ע"י טיפול תרופתי (אומפרזול).
    בארועי ריפלוקס- יותר מסובך לטפל ואין למעשה טיפול טוב, אבל בד"כ גם אין ממש צורך.
    גזים היא סוגיה כאובה תרתי משמע. פתרונות חלקיים בלבד- פרוביוטיקה ביוגאיה, סימיקול ושאר המוצרים שהרוקח וודאי הציע לכם.

אם התלונות נמשכות- יהיה צורך בייעוץ גסטרו נוסף.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו