שלום..........ת

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• שלום..........ת
    שלום....
    31/05/2023

שלום דר בערך כ 4 שנים יש לי בחילות בוקר לא תחושה בבטן מין תחושה בגרון מציקה שעם צחצוח שיניים יכול להגביר אותה ולהביא לרצון של תחושת הקאה וצורך להתפנות ישר אחרי האןכל יש לציין שהתסמינים באים והולכים הנטייה לבחילות היא יחסית כל החיים כמו רגישות בטעמים שיכולות להביא לחוסר נוחות בגרון. אני גם סובל מחרדות והיה לי לפני כמה חודשים חוסר תיאבון שאין כמעט תחושת רעב וזה עבר ולפני חודש ומשהו זה חזר שוב ואני לא ממש מרגיש תחושת רעב וכמו תחושת בחילה מציקה בגרון. כיום מה שאני חווה זה את החיסר תיאבון והבחילות המציקות בגרון שכמעט ולא יתלוו להקאה וגם יכול להיות צרבות מדי פעם שלא מתמשכות. כמובן אלך לרןפא אך רציתי לשאול אם יש פה חלילה משהו לחשד רציני כמו הליקובטקר או סרט* בקיבה וכדומה
    יש לציין שאין כאבי בטן רק לפעמים לאחר אכילה בסמוך אליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום..........ת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן / בחילות / גירוי בגרון מזה כ- שנים

ד"ר אחיה אמיר
    12/06/2023

שלום לך שואל מודאג
    לאור שעברו 4 שנים מתחילת התלונות ככה"נ לא מדובר בסרטן.

הדפוס שאתה מתאר אינו טיפוסי למחלה ספציפית.
    במצבים אלו- יש צורך להתחיל בבירור ראשוני ולשלול מצבים שכיחים שעשויים להתייצג עם התלונות הנ"ל (בדיקות דם, US בטן, אולי צואה....).
    במידה ובירור ראשוני תקין- כדאי להפנות את עיקר המשאבים לבירור וטיפול פסיכולוגי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו