בן 17 מודאג מאוד בבקשה תעזור לי ד"ר

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בן 17 מודאג מאוד בבקשה תעזור לי ד"ר
    דניאל מזרחי
    07/08/2023

בן 17 זה התחיל משריפה וצריבה וכאבים בפי הטבעת במתן יציאה אובחתי על ידי כירורג פרוקטולוג עם פיסורה שעברה תוך חמישה ימים בשימוש משחות עכשיו סובל מזה כשבועיים מכאבי בטן תחתונה כארבע אצבעות ימינה וארבע אצבעות שמאלה מהפופיק בשני הצדדים תחושת נפיחות גזים ולחץ מזה כשבוע יש קושי ביציאות יש יציאה וכאילו היא נחסמת קשה מאוד להוציא אותה והצואה יוצאת צרה יותר מהרגיל לאור כך הייתי אצל גסטרואונתרולוג ילדים כשכאבי הבטן התחילו אבל זה היה לפני שהתחילה העצירות הוא שלח אותי לבדיקת גסטרוסקופיה ובדיקות דם לצליאק שחזרו תקינות בנוסף כל בדיקות הדם תקינות
    המוגלובין 14.2
    ברזל 89
    פריטין 69
    בנוסף אולטרסאונד בטן תקין
    השאלה שלי היא מה צריך לעשות הלאה האם צריך בדיקות צואה כלשהם ?
    האם צריך לעשות את הגסטרוסקופיה ?
    האם צריך במקום הגסטרוסקופיה קולונוסקופיה ?
    האם תמונת המצב מתאימה לקוליטיס כיבית ואז זה אומר שהכאבים בפי הטבעת הם לא פיסורה ?
    האם המצב מסוכן ?
    אשמח בבקשה אם תוכל לעזור לי כיצד להמשיך הלאה אני מאוד פוחד שזה משהו רציני ושזה מסוכן ? אני סובל מחרדת בריאות שלא עוזרת
    סליחה על השאלה הארוכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלל תסמינים בנער חרד

ד"ר אחיה אמיר
    14/08/2023

היי דניאל
    מצד אחד אתה מתאר שלל תסמינים גסטרו-אינטסטינאליים שמכוונים לאזורים שונים במערכת העיכול, ומצד שני מעיד על עצמך שאתה סובלת מחרדות שעלולות להעצים את התסמינים והחשש מפניהם.

אם התחלת בירור מסודר דרך גסטרואנטרולוג, אני מציע שתישמע לו ותמשיך בתוכנית הבירור ו/או הטיפול שהוא הציע/ה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו