ריפלוקס סמוי איך לטפל

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס סמוי איך לטפל
    שירין
    21/08/2023

היי ד״ר
    הילד שלי בן חודשיים
    בגיל חודש היה באי שקט מקשיט את הגב לא מסכים לישון על הגב מוציא את הבקבוק ובוכה בהאכלות
    מבחינת אוכל היה אוכל תקין ועולה במישקל אבל היה באי שקט המון זמן
    היינו במיון ששם הם איבחנו ריפלוקס סמוי ללא בדיקה כל שהי אלה על סמך התיאורים שלי .
    הילד מקבל אומפרזול 2 מל
    וסימילאק ar , חרי חודש התחיל עצירות קשה הוא עושה קקי כל יום אבל אבנים והוא צורח ממש מגזים וכאבי בטן של עצירות
    הרופאת משפחה אמרה להחליף לנוטרילון ar האם זה יעזור ? חייבת לציין שהילד לא פולט בכלל וכבר לא באי שקט מול האכלות וישן על הגב כבר בלי בכי רק בשלושה ימים האחרונים מתקשה לאכול בגלל גזים ועצירות הטוסיק שלו ממש אדום . מה היית ממליץ לעשות? לא יודעת כבר מה עדיףעצירות או ריפלוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס סמוי איך לטפל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת ריפלוקס וכלכלת AR

ד"ר אחיה אמיר
    28/08/2023

הי שירין
    ראשית, את מוזמנת לקרוא קצת יותר על ריפלוקס- לדוג' באתר שלי (חפשי בגוגל לפי שמי).

נשמע שהרופאים במיון איבחנו נכון מחלת ריפלוקס שגרמה ככה"נ לדלקת בושט ולפיכך לכאבים ונתנו את המענה המתאים- אומפרזול.
    לפורמולת AR אין מקום ואין תפקיד. ממליץ לחזור לכלכה רגילה.
    ממילא אינה משפיעה על רגורגיטציות נמוכות- כלומר כאלו שנשארות בגובה הושט.
    לאחר המעבר לפורמולה רגילה, הצואה אמורה להשתפר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו