מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- תולעים חוזרות אצל ילדרועי27/08/2023
שלום ,
הבן שלי בן 7 סובל כל הזמן מתולעים .. ותמיד זה נגמר בזה שנותנים ורמוקס מנה ראשונה ומנה שניה(עד היום לא סגור אם המנה השניה אחרי עשרה ימים או שבועיים)
בכל מקרה גם הפעם לבן שלי יש תולעים (זיהוי ודעי ) התחלתי מעקב וראיתי שהפעם האחרונה שנתתי לו ורמוקס היא לפני קצת 0חות מחודשיים.
השאלה שלי היא
1. לאחרונה הרופא ילדים שלי אמר שיצא מחקר חדש שאומר שייתכן שנוא פוגע בכבד (למרות שהייתה ידיעה גורפת שהוא לא נספג)
2. כמה ורמוקס מותר לתת לילד בשנה?
3. אני כבר לא יודע מה לעשות הילד לא נפתר מהם עברנו טיפול משפחתי כיבסנו בגדים וכו
האם יש לך עוד המלצות בעניין? תודה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זיהום חוזר בתולעי מעיים
ד"ר אחיה אמיר28/08/2023היי רועי
צרת רבים, חצי נחמה....
כתבתי על הנושא אין ספור פעמים בעבר, ואתה מוזמן לגלול מטה ולחפש תשובות רלוונטיות.
בקצרה:
- התכשיר אינו נספג ולכן המינון לילדים זהה לזה של מבוגרים.
- הטיפול מטפל אך אינו מחסן.
- זהו זיהום נפוץ ביותר ולכן לפעמים כדאי לגייס את המשפחה/גן/קהילה לטיפול משותף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)