מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- הקאות חוזרות ילדה בת 7לינוי30/09/2023
שלום וברכה בתי נולדה במשקל קטן עקב הזדקנות השליה ילדתי בשבוע 38 קילו 700 כל הזמן אמרו לי שיש לה בטן קטנה שנולדה עד גיל 5 היתה משפשת רגל לקחתי למעבדה שינה אמרו שזה אוננות והכל תקין לאחר מכן הילדה החלה להקיא כל לילה יש פעמים שזוכרת ויש פעמים שבכלל לא זוכרת שמקיאה
הרופא משפחה שלח אאתתנו לגסטרו הגסטרו שלחה לאף אוזן גרון ואין ממצא הילדה כל לילה מקיאה על עצמה טוענת שחולמת חלום והיא מתעוררת בבכי שכל הקיא עליה זה נמשך במשך שנים כיום הילדה בת 7הלילות הפכו לסיוט יש ימים שמקיאה לאחר שיעול שאני תופסת בזמן ומרימה לאסלה ויש פעמים שללא שיעול פשוט הקאה על עצה אני חוששת שחלילה לא תחנק היא נורא מבוהלת שאני מוצאת אותה ככה על גבול הרועדת אני רוצה לעזור לה היא גם מתלוננת שמסוחררת ביום הילדה רגילה ללא שיעולים ללא סחרחורות מה אפשר לעשות ? למי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקאות חוזרות בבת 7
ד"ר אחיה אמיר22/10/2023הי לינוי
ראשית צריך להפריד בין הקאות שיש להן טריגר כגון שיעול, בכי עז או צחוק פרוע, לבין הקאות ספונטניות לחלוטין.
יש ילדים עם סף נמוך להקאה, שנוטים להקיא לאחר גירויים קלים. זאת לרוב לא בעיה רפואית, ועם הזמן צפוי שיפור.
לעומת זאת, במידה וההקאות ספונטניות, ללא גירוי- יש להשלים בירור: לוודא שאין לחץ תוך גוגלתי מוגבר, וכן שאין דלקת בחלק העליון של מע' העיכול.
פרקטית- ייעוץ גסטרו +/- נוירולוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)