מעבר לתמ"ל רגיל לאחר שימוש בנוטרילון פפטי גוניור

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• מעבר לתמ"ל רגיל לאחר שימוש בנוטרילון פפטי גוניור
    רועי
    29/10/2023

היי,
    התינוק שלי בין 11 חודשים.
    ינק עד גיל שלושה חודשים.
    עבר לתמ"ל נוטרילון הרגיל, למשך שלושה חודשים
    התחילו בעיות של גזים וכאבי בטן, רעשים מוזרים מהבטן, אי נוחות של התינוק, וקצת פריחה בגוף.
    עברנו לפורמולה צמחית של מטרנה כשהיה בגיל חצי שנה. למשך כחודש. בהמלצת רופאת המשפחה.
    ראינו שיש הקלה רבה אצל התינוק, והרופאה המליצה לנו לעבור לנוטרילון פפטי גוניור כי הוא יותר בריא לתינוק.
    כך הוא כבר 5 חודשים והכל תקין.
    כיום הוא בן 11 חודשים ורצינו להבין מה הלאה?
    עד מתי נשאר עם הפפטי גוניור?
    יש פורמולה לנוטרילון, נוטרילון ללא לקטוז, האם זאת אופציה? ובהמשך לחזור לנוטרילון הרגיל?
    מה האפשרויות הטובות ביותר עבור התינוק במטרה חהחזיר אותו לתלם של הסבילות ללקטוז?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פורמולת תזונה בבן 11 ח'.

ד``ר אחיה אמיר
    05/11/2023

הי רועי,
    אני חייב להתוודאות שלא לגמרי הבנתי את השתלשלות הארועים ואת חילופי הפורמולות שביצעתם.

אם אני מצליח לנחש, בין השורות- ככה"נ הרופא/ה שלכם חשד כי מדובר באלרגיה לחלבון חלב פרה? זה העניין?

אם אכן זה העניין, ובנך טרם נחשף מאז למוצרי חלב- יש לעשות טסטים עוריים אצל אלרגולוג, לוודא כי אין סכנה בחשיפה מחודשת לחלבון חלב פרה. אם הטסטים עוברים בשלום- ניתן לבצע חשיפה הדרגתית, תחת פיקוח רפואי קל.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו