לד"ר בוינובר

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• לד"ר בוינובר
    אסנת
    06/07/2008

ד"ר בוינובר שלום! אני בת 34 חולת צליאק מלידה( 3 חודשים ועדיין שומרת על תזונה נטולת גלוטן). הייתי מטופלת שלך שנים רבות והתרגשתי לראות את שמך ותמונתך באתר זה, הטיפולים היו ארוכים ועברתי 8 ביופסיות אבל אני זוכרת את הטיפול המסור שלך בי ובהורים המודאגים שלי וזו הזדמנות להגיד תודה! יש לי היום שני ילדים מקסימים, בת שנתיים ושלושה חודשים ובן 7 חודשים. בנוגע לילדה- חשיפה לגלוטן בערך מגיל שנה וחודשיים, מגיבה טוב אוכלת הכול, ( למרות שהרבה מאכלים בבית נטולי גלוטן מראש, היום בניגוד ללפני 30 שנה האוכל זמין וטעים...) השאלה שלי האם כדאי לבצע בדיקה לצליאק, ואיזה בדיקה עושים היום? אני כבר לא בעיניינים.. בנוגע לתינוק שלי- יש לו אטופיק דרמטיטיס ואחרי טיפול הגוף שלו נקי לגמרי אבל הפנים, בעיקר בצידי הפה במצב לא טוב. הרופאה המליצה לי להתחיל איזומיל ולבצע בדיקת אלרגיה לחלב. ואמנם אחרי מספר ימים כבר חל שיפור בפנים. הבעיה היא שהוא ממש לא אוהב את הפורמולה הצמחית ומסרב לאכול אותה.. הוא אוכל מרק ופרות אבל זה לא מספיק .. מה עושים? האם בגלל שהוא רגיש כדאי לבדוק גם צליאק? מקווה שלא ארוך מדי תודה מראש אסנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר בוינובר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיריס

פרופ` יורם בוינובר
    09/07/2008

יכולות להיות תופעות עוריות ומחלות אטופיות בחולי צליאק. יש לבצע בעתיד בדיקה סרולוגית לתינוק. רצוי גם לבצע בדיקה של אימונוגלובולינים. באשר לפורמולה . התחליפים ההיפואלרגנים פחות טעימים מחלב אך אין ברירה יש להתאים המזון למצבו. ממליץ יעוץ של אלרגולוג.
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו