מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- ילד בן 4 - בטןאוריה21/01/2024
הילד שלי בן 4 שנים, בחודש האחרון התחיל להתלונן על כאבי בטן באיזור הטבור, לעיתים אפילו מתקפל ומתקשה ללכת מרוב כאב. לפעמים אני שומעת גזים בזמן שמתלונן. ילד מאוד בררן באוכל , אוכל המון לחם בעיקר\ מטוגן... מה יכולה להיות הסיבה לכאבים אלו? בדיקות דם תקינות תפקודי כבד וכליות תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי בטן
ד"ר אחיה אמיר22/01/2024הי אוריה
מן הסתם אין לי תשובת פלא.
צריך לשמוע את כל הסיפור, לבדוק את בנך, לראות איזה בדיקות בדיוק הוא ביצע ולהחליט האם נדרשות בדיקות נוספות.
סטטיסטית הסיבה השכיחה ביותר לכאבי בטן היא- עצירות.
אופציה נוספת שצריך לשקול- MESENTERIC LYMPHADENITIS, מוזמנת לקרוא על זה קצת בגוגל או באתר שלי (חפשי בגוגל לפי שמי). זהו מצב שפיר וחולף.
כמובן צריך לוודא שלא מדובר במצב כרוני כגון צליאק, או מחלת מעי דקתית וכו'.
פרקטית, אני מציע להתחיל אצל רופא הילדים, ואם תקבלו את התחושה שהוא קצת "נתקע"- אז להתייעץ עם רופא גסטרו-ילדים.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)