אלרגיה לחלבון פרה וריפלוקס לתינוקת בת 7 שבועות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחלבון פרה וריפלוקס לתינוקת בת 7 שבועות
    מזי
    03/02/2024

היי דק אחיה אמיר,
    בהמשך לביקור אצלך בגסטרו באיכילוב לפני 3 ימים (31.1.24) ובהתאם לאבחון שלך לאחר שתיארנו תינוקת שסובלת מגזים, התפתלויות כאבים ופליטות 24 שעות ביממה ולאחרונה יציאות דמיות. עברנו מתמ"ל חלבי לנוטרילון פפטי גוניור והתחלנו טיפול בלוסק 2 סיסי פעמיים ביום. היציאות הדמיות פסקו והגזים וההתפתלויות פחתו משמעותית. אך בגלל הדלילות של הפפטי גוניור הפליטות גדלו בניפחן והתרבו משמעותית והתווספה תופעה של בכי באמצע האוכל והתעוררות משינה בהתפתלויות כאבים ופליטות ענקיות. ביומיים האחרונים היא כמעט לא ישנה במהלך היום (אולי שעה כל יום) בגלל ההתעורריות ומגיעה ללילה מותשת כל כך שנרדמת ל כ 5 שעות ברציפות ולאחר ההאכלה הכל מתחיל שוב...
    השאלות שלי הן:
    1. האם ניתן להסמיך את הפפטי גוניור בכפית דייסת קונפלור של מטרנה בגיל כזה?
    2. האם ניתן/כדאי לעבור לנוטרימגן (שגם עליו המלצת במידה והפפטי לא יעבוד) או שיש צורך להמתין מספר מסויים של ימים כדי לקבל את ההשפעה האמיתית.
    3. המינון של הלוסק שרשמת לנו הוא 2.5 מ"ל (4 מ"ג) פעמיים ביום (ראה סיכום ביקור שלך מצורף כקובץ PDF. הרופאה שלנו הנפיקה מרשם לפי 2 סיסי פעמיים ביום (התייחסה ל 4 מ"ג ולא ל 2.5 מ"ל ). האם הכוונה שלך היתה 2.5 סיסי פעמיים ביום ? והאם ניתן לתת לה 2.5 סיסי פעמיים ביום או שצריך להמתין מספר ימים מסויים כדי לקבל את ההשפעה האמיתי של הלוסק.
    אציין שבשלב הזה אני ממש מותשת ואודה מאוד לעזרתך ועצתך.
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת עם אלרגיה לחלבון חלב פרה ומחלת ריפלוקס

ד"ר אחיה אמיר
    08/02/2024

הי מזי
    ראשית, אני שמח שאתם כבר חווים הקלה גם אם לא כל התלונות חלפו כליל.
    אני משוכנע שכעבור עוד מס' ימים המצב יהיה אף טוב יותר.

אין מה להתרגש מהפליטות עצמן. כל עוד היא עולה במשקל- הכל בסדר.
    אין טעם להחליף בין הפורמולות. זה לא שיש אחת יותר טובה מהאחרות. תיצמדו למה שקניתם ו....קצת סבלנות.
    להת'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו