מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- אלרגיה לחלבון פרה וריפלוקס לתינוקת בת 7 שבועותמזי03/02/2024
היי דק אחיה אמיר,
בהמשך לביקור אצלך בגסטרו באיכילוב לפני 3 ימים (31.1.24) ובהתאם לאבחון שלך לאחר שתיארנו תינוקת שסובלת מגזים, התפתלויות כאבים ופליטות 24 שעות ביממה ולאחרונה יציאות דמיות. עברנו מתמ"ל חלבי לנוטרילון פפטי גוניור והתחלנו טיפול בלוסק 2 סיסי פעמיים ביום. היציאות הדמיות פסקו והגזים וההתפתלויות פחתו משמעותית. אך בגלל הדלילות של הפפטי גוניור הפליטות גדלו בניפחן והתרבו משמעותית והתווספה תופעה של בכי באמצע האוכל והתעוררות משינה בהתפתלויות כאבים ופליטות ענקיות. ביומיים האחרונים היא כמעט לא ישנה במהלך היום (אולי שעה כל יום) בגלל ההתעורריות ומגיעה ללילה מותשת כל כך שנרדמת ל כ 5 שעות ברציפות ולאחר ההאכלה הכל מתחיל שוב...
השאלות שלי הן:
1. האם ניתן להסמיך את הפפטי גוניור בכפית דייסת קונפלור של מטרנה בגיל כזה?
2. האם ניתן/כדאי לעבור לנוטרימגן (שגם עליו המלצת במידה והפפטי לא יעבוד) או שיש צורך להמתין מספר מסויים של ימים כדי לקבל את ההשפעה האמיתית.
3. המינון של הלוסק שרשמת לנו הוא 2.5 מ"ל (4 מ"ג) פעמיים ביום (ראה סיכום ביקור שלך מצורף כקובץ PDF. הרופאה שלנו הנפיקה מרשם לפי 2 סיסי פעמיים ביום (התייחסה ל 4 מ"ג ולא ל 2.5 מ"ל ). האם הכוונה שלך היתה 2.5 סיסי פעמיים ביום ? והאם ניתן לתת לה 2.5 סיסי פעמיים ביום או שצריך להמתין מספר ימים מסויים כדי לקבל את ההשפעה האמיתי של הלוסק.
אציין שבשלב הזה אני ממש מותשת ואודה מאוד לעזרתך ועצתך.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תינוקת עם אלרגיה לחלבון חלב פרה ומחלת ריפלוקס
ד"ר אחיה אמיר08/02/2024הי מזי
ראשית, אני שמח שאתם כבר חווים הקלה גם אם לא כל התלונות חלפו כליל.
אני משוכנע שכעבור עוד מס' ימים המצב יהיה אף טוב יותר.
אין מה להתרגש מהפליטות עצמן. כל עוד היא עולה במשקל- הכל בסדר.
אין טעם להחליף בין הפורמולות. זה לא שיש אחת יותר טובה מהאחרות. תיצמדו למה שקניתם ו....קצת סבלנות.
להת'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)