ריבוי מים במהלך ההריון ורפלוקס נוראי

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ריבוי מים במהלך ההריון ורפלוקס נוראי
    רזאן מסארוה
    25/02/2024

שלום
    הבן שלי בן 4 חודשים
    מהלך הריון בסיכון גבוהה בגלל ריבוי מי שפיר אבל סמוך ללידה היתה תקינה
    אחרי הלידה התגלה שיש הרחבה באגני כליה דו צדדי וזה בכלל לא קשור לריבוי מים
    בכל זות מקבל כעת טיפול אנטיביוטי למשך חצי שנה כל יום
    אבל הרפלוקס שלו והגרפסים הפך להיות ממש עד הארוחה הבאה אפילו בכמויות ממש כמו ברז חלב יוצא מהפה
    עד עכשיו הנקה קצת כמה שאפשר ו סמילאק גולד
    נסעתי לאחרונה את סמילאק ar לא עזר לו
    היום נסיתי את הנוטריליון ar ויש יחסית שיפור מהארוחה ראשונה לא יודעת מה יקרה בהמשך
    מה אני צריכה לעשות ?? לא יודעת אחרי מה שכתבה לגבי ה AR למה אז בכלל מיצרים אותם
    הסתבכתי !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פליטות מרובות בגיל 4 חודשים

ד"ר אחיה אמיר
    29/02/2024

הי רזאן
    ראשית, את מערבבת מספר דברים שעל-פניו לא נשמעים לי קשורים זה לזה.
    1. לריבוי מי-שפיר במהלך ההריון סיבות רבות- אך ככה"נ אצלך העניינים הסתדרו לקראת הלידה- אז אני לא בטוח שניתן לייחס לכך חשיבות יתרה.

2. הרחבת אגני כליה, הוא סוג של מום אנטומי (קל ודי נפוץ) המהווה גורם סיכון לדלקת בדרכי השתן. לכן הומלץ לכם על טיפול אנטיביוטי מניעתי.

3. מבחינת הבטן- התלונות אותן את מתארת מתאימות לריפלוקס, לתינוק פלטן. גם אם בנך פולט הרבה, לא בטוח שמדובר בבעיה רפואית ושצריך להתערב.
    האם בנך עולה במשקל היטב?
    האם בנך נינוח באופן כללי?

אם התשובה על אחת השאלות הללו שלילית- ייתכן ומדובר במחלת ריפלוקס ואז יש מקום להתערבות.
    מציע להתייעץ עם רופא הילדים, ואם אין מענה מספק- ייעוץ גסטרואינטסטינלי-ילדים פורמלי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו