מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- האם כדאי לעבור למזון נאוקייטשלי21/03/2024
היי
בן שלי בן חודשיים, אינו משגשג -לא עולה במשקל. סובל מעצירות מאז הלידה וכן יש לו רפלוקס. בנוסף יש לו פיסורה כתוצאה מהעצירות וכן יש לו דם בקאקי (שלא יודעים אם מהפיסורה או מהמעיים).
הינו אצל הרבה רופאים ושינינו לו כך הרבה מזונות. היום עם נוטרילון AR שאותו הוא מסכים לאכול אך בגלל העצירות הקשה מקבל תרופה אבילק להקלה וזה לא עזר.
רופא הילדים המליץ ניסיון אחרון לפני אשפוז לתת לו נאוקייט בשילוב עם דייסה קורנפלור היות ולהערכתו הבעיות נובעות מאלרגיה לחלב.
העניין שאני מפחדת להחליף לו שוב מזון כי הוא יכול לא להסכים לאכול אותו.. בנוסף איך אני אדע שזה בכלל יעזור ויש לו אכן אלרגיה לחלב. ניסינו בעבר את המזון המפורק נוטרילוג'ין וזה לא עזר לו בכלל ופיתח סרבנות אכילה.
אשמח מאוד לשמוע דעה של מומחים בנושא.. אמא חרדה מאוד שחוששת שהילד שלה יצטרך להתאשפז :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלל בעיות ביילוד בן חודשיים
ד"ר אחיה אמיר04/04/2024הי שלי,
תיארת שלל בעיות- ייתכן שהן קשורות זו לזו ייתכן שלא.
אין לי פתרון קסם.
מעבר לנאוקייט או לכל פורמולה מפורקת אחרת זה בהחלט צעד הגיוני ומתבקש.
מעבר לזאת- הסיפור מסובך- ואם עדיין הבעיות נמשכות- יש להתייעץ באופן פרטני עם רופא הילדים או עם גסטרואנטרולוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)