האם כדאי לעבור למזון נאוקייט

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• האם כדאי לעבור למזון נאוקייט
    שלי
    21/03/2024

היי
    בן שלי בן חודשיים, אינו משגשג -לא עולה במשקל. סובל מעצירות מאז הלידה וכן יש לו רפלוקס. בנוסף יש לו פיסורה כתוצאה מהעצירות וכן יש לו דם בקאקי (שלא יודעים אם מהפיסורה או מהמעיים).
    הינו אצל הרבה רופאים ושינינו לו כך הרבה מזונות. היום עם נוטרילון AR שאותו הוא מסכים לאכול אך בגלל העצירות הקשה מקבל תרופה אבילק להקלה וזה לא עזר.
    רופא הילדים המליץ ניסיון אחרון לפני אשפוז לתת לו נאוקייט בשילוב עם דייסה קורנפלור היות ולהערכתו הבעיות נובעות מאלרגיה לחלב.
    העניין שאני מפחדת להחליף לו שוב מזון כי הוא יכול לא להסכים לאכול אותו.. בנוסף איך אני אדע שזה בכלל יעזור ויש לו אכן אלרגיה לחלב. ניסינו בעבר את המזון המפורק נוטרילוג'ין וזה לא עזר לו בכלל ופיתח סרבנות אכילה.

אשמח מאוד לשמוע דעה של מומחים בנושא.. אמא חרדה מאוד שחוששת שהילד שלה יצטרך להתאשפז :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלל בעיות ביילוד בן חודשיים

ד"ר אחיה אמיר
    04/04/2024

הי שלי,
    תיארת שלל בעיות- ייתכן שהן קשורות זו לזו ייתכן שלא.
    אין לי פתרון קסם.
    מעבר לנאוקייט או לכל פורמולה מפורקת אחרת זה בהחלט צעד הגיוני ומתבקש.
    מעבר לזאת- הסיפור מסובך- ואם עדיין הבעיות נמשכות- יש להתייעץ באופן פרטני עם רופא הילדים או עם גסטרואנטרולוג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו