מידע רפואי
פורומים
- שיער, עיצוב שיער, שיער יבש
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- פסיכותרפיה
- פילאטיס
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- אלרגיה, טיפול באלרגיות
- בעיות פוריות - תמיכה
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- הפרעות שינה ועייפות
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- איפור וטיפוח
- אף אוזן גרון ילדים
- הסרת שיער ואפילציה
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- אורתופדיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- Dientamoeba ו-Blastocystis לילד בן 3חנה בן חמו27/03/2024
שלום בני בן ה-3 לפני כחודשיים היה חולה הקיא ושלשל הרבה לאחר בדיקת צואה מצאו לו Dientamoeba הרופא אמר להתחיל לו דיאטה בלי מאכליים חלביים ובלי פרות שמרנו על דיאטה כחודש והיה שיפור קל ואז שוב הדרדר עם הקאות ושלשלולים חריפים יותר ומצאנו שהוא חיובי לDientamoeba fragyPCR וBlastocystis spp PCR
חשוב לציין שאני שומרת מאד על הגיינה והוא מנקה ידיים לחות 6 פעמים ביום אבל שום דבר לא עוזר יש לו שלשולים חריפים וירידה במשקל מה אני אמורה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות ושלשולים בבן 3 חודשים
ד"ר אחיה אמיר04/04/2024הי חנה
נתחיל מהחלק הפשוט- הפרזיטים שציינת, למרות שהם מופיעים בבדיקה כחיוביים- הם חסרי משמעות.
פשוט להתעלם. אין צורך לטפל בהם, הם חלק טבעי מהפלורה הטבעיות בגוף.
לגבי מחלת ההקאות/שלשולים של בנך.
הכי סביר שתפס וירוס בטן, אולי יותר מאחד.
במידה והתלונות נמשכות צריך לשקול אפשרויות נוספות כגון אלרגיה לחלבון חלב פרה.
נראה לי שרופא הילדים שלכם אמור לתת לכם פתרון טוב. במידה ולא- תמיד ניתן להתייעץ עם גסטרואנטרולוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?