מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- אשמח למענה , אמא לראשונהחח02/07/2024
היי ,
יש לי ילד בן 3 חודשים , היה אוכל רק חלב אם ..
אחרי שהראיתי לרופא תמונה של הצואה של הילד ( לא ידעתי אם היא תקינה או לא )
אמר שכדי לעבור לנוטרילון פפטי , מאז הפסקתי להניק התחברתי יותר כבר לנוטרילון .
השאלה שלי , כרגע עם נוטרילון איך אני אמורה לזהות אם זה צואה רכה או צואה תקינה ? ואיזה צבע היא אמורה להיות ? מזה בעצם צואה רכה ?
בנוסף הילד לאחרונה התחיל לפלוט אחרי האוכל לא בכמויות מטורפות אבל זה משהו שלא היה .. שהשאלה אם זה תקין גם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סוגיות בהאכלת תינוק בן 3 ח'
ד"ר אחיה אמיר04/07/2024שלום לך חח
לא כ"כ ברור לי מה ראו בצואה שהרופא המליץ לך לעבור לפורמולה מפורקת. האם היה דם? ריר?
האם לאחר המעבר- השתנו היציאות לטובה?
לגבי הפליטות- תינוקות פולטים. אם בנך עולה במשקל היטב ואינו נראה כאוב- אין סיבה לדאגה.
רופא ילדים אמור לדעת להתמודד עם השאלות שאת שואלת. אני מציע להתייעץ איתו, אם צריך- לצלם יציאות ולהראות לו.
אם עדיין נשארות סוגיות פתוחות אז כדאי להתייעץ עם גסטרואנטרולוג-ילדים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)