בת 7.5 עם בחילות באות והולכות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בת 7.5 עם בחילות באות והולכות
    דואגת
    12/08/2024

היי דר' אמיר אחיה,

אשמח לשמוע ממך -
    הבת שלי בת 7.5 ובשבועיים האחרונים יש לה לפעמים בחילות בלי קשר לשעה מסוימת או אוכל מסוים. לפעמים זה בבוקר, לפעמים בנסיעה ולפעמים סתם ככה באמצע היום. הבחילה נמשכת כמה דקות ועוברת. לקחתי אותה לרופא ילדים שביצוע בדיקה גופנית ובדיקת שתן - הכל תקין. התיאבון שלה רגיל (היא לא אכלנית גדולה גם ככה, מאז ומתמיד).
    הרופא אמר שנראה לו שפשוט עבר עלייה וירוס כלשהו והמליץ פשוט לחכות עד יעבור הזעם. לא המליץ על הרחבת הבירור בחינתו אין סיבה.
    מה דעתך? אני ממש מודאגת וכל פעם שהיא אומרת שיש לה בחילה אני ממש נלחצת.
    לא היו הקאות / שלשולים / כאבי בטן או כאבים אחרים, היא מתפנה כל יום לפחות פעם אחת ביום. יש לה טיפה נזלת אבל ממש טיפה. חשבתי אולי ליחה? כי כי מכחכחת בגרון אבל לא בטוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות מזה שבועיים בבת 7.5 שנים

ד"ר אחיה אמיר
    13/08/2024

הי אמא מודאגת,
    באופן עקרוני- אני מסכים עם רופא הילדים שלכם.
    קרוב לוודאי שמדובר בוירוס בטן שגרתי.
    במידה והתסמינים יימשכו, או במידה ויופיעו תסמינים מדאיגים- יש להעריך מחדש את המצב ולשקול הרחבת בירור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• האם זה יכול להיות משהו רציני? מחלה קשה?

מודאגת
    13/08/2024

אני מאוד חרדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו