בחילות כאבי בטן

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בחילות כאבי בטן
    רוני ויינשטין
    13/08/2024

אני מעל שנה וחצי עם בחילות יומיומיות , לסירוגין כאבי בטן עליונה ואזור הטבור, נפיחות, ועליית האוכל (ריפלוקס) גם היה צרבות אבל בגלל נטילת של נקסיום כבר לא מרגישה צרבת נכון לעכשיו כבר יומיים עם כאבי בטן באיזור שפירטתי ובחילות מפריע לי העניין של הבחילות מאוד. תחילה עשיתי בדיקה להליקובקטר יצא חיובי עשיתי טיפול אנטיביוטי ומאז שלילי ועשיתי גסטרו פעמיים הראשון תקין והשני ראו גסטריטיס כרונית בדיקות דם רחבות תקינות , עשיתי מיפוי התרוקנות קיבה ובסהכ הבדיקה יצאה תקינה. לוקחת נקסיום כל יום , זופרן כשיש לי בחילה קשה. מה אני יכולה עוד לעשות?!?!?! קשה לי מאוד! אני לא יכולה לתפקד ולעשות הרגלים יומיומיים ולפעמים אני מרותקת למיטה. בבקשה תכוון אותי . מלפני שנה וחצי הרגשתי מעולה לחלוטין וברגע אחד הכל השתנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות כאבי בטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלונות ממושכות של בחילות, כאבי בטן, נפיחות בטנית

ד"ר אחיה אמיר
    13/08/2024

הי רוני
    נשמע שאת צריכה לראות גסטרואנטרולוג להערכה מסודרת.
    לא נראה לי שאוכל לעזור לך דרך פורום זה.

קחי בחשבון שלפעמים עושים בירור מקיף ועדיין לא מוצאים סיבה ברורה לתלונות. במקרים שכאלה אנו קוראים לתלונות- "תלונות פונקציונליות".
    במידה וזה המקרה- המענה הנדרש הוא מסוג אחר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לנושא

רוני
    14/08/2024

מה הכוונה המענה הנדרש הוא מסוג אחר? תוכל לפרט בבקשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לבעיות פונקציונליות

ד"ר אחיה אמיר
    18/08/2024

הי רוני.
    ראשית חוכמה יש להבין ממה בתך סובלת.
    אם מדובר במחלה גופנית- אז נדרש פתרון מתאים.
    לעיתים, כפי שציינתי, משלימים בירור שלם ללא ממצאים ואז מתייחסים לתלונות לרוב כאל פונקציונליות.
    הפתרון בד"כ במקרים שכאלה הוא יותר הוליסטי:
    - להבין אם כאבי הבטן משקפים מצוקה אחרת?
    - מתן מענה רגשי
    - מתן מענה גופני- כגון תרגילי הרפיה, פעילות ספורטיבית מתאימה, ביו-פידבק ועוד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו