מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- תלונות שונות ומגוונות - בת 8לירון11/09/2024
צהריים טובים,
הבת שלי בת 8 ובחודש האחרון יש לה כל מיני ענייני בטן שונים. לפעמים כאב בטן של כמה דקות לפני שעושה צואה, לפעמים עצירות, לפעמים גזים ולפעמים צואה רכה. זה לא משהו יום יומי ולא משהו קבע אלה משהו שמתרפס וקורה מדי פעם בצורה רנדומלית ומרגיש כמו IBS או משהו בסגנון.
נגשתי לרופא ילדים והוא שלח חזרה הביתה, אמר ש"זה יעבור לבד" ואין פה משהו רציני.
מה אתה חושב? אני מאוד מודאגת כי מרגישה שאנחנו כל הזמן סביב זה משהו שעד כה לא היה. האם כדאי להרחיב בירור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תלונות בטניות לא ספציפיות
ד"ר אחיה אמיר12/09/2024הי לירון
אופי התלונות שתיארת אינו ספציפי, וגם משך התלונות- אינו ארוך. כך שבאופן בסיסי, אני חושב שרופא הילדים שלכם צודק בכך שהסיכון למחלה משמעותית הוא לא גבוה.
מהתאור, התלונות יכולות להתאים לעצירות, ובשלב ראשון אני ממליץ להתחיל טיפול סימפטומטי לריכוך היציאות- תזונה מתאימה, לוודא שאינה מתאפקת ושימוש בנורמולקס/פגלקס לפי הצורך.
אם לא תהיה הטבה והתלונות יימשכו- יהיה צורך להמשך בירור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, שאלה
לירון12/09/2024נראה שהילדה פיתחה אובססיביות סביב נושא הצואה. כל הזמן מדברת על כמה צואה יצאה לה, מה המרקם שלה, האם טוב או לא טוב וכדומה. אתמול ביקשה לחזור מהבית ספר הביתה כי הקקי שלה היה רך. מיותר לציין שבבית היא היתה בסדר גמור, השתוללה אחלה והתנהלה לגמרי רגיל. איך ניתן להשתחרר מההתעסקות הזאת? זה משגע את כל הבית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התעסקות יתרה ביציאות
ד"ר אחיה אמיר19/09/2024הצבת גבולות.
זה בסדר לדבר על הדברים הללו, אך לא לאפשר פגיעה תפקודית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)