מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בן 1.7 משקל נמוך לא עולה במשקלתהילה לוי15/10/2024
שלום רב בן 1.7 עם חוסר שגשוג מאז שנולד בקושי עולה במשקל.
נולד 3.300 שבוע 39
עשו לו בדיקות צליאק ועוד איזה נוגדן שיצא תקין.
אמרו לי שאין לו רגישות לחלב אחרי זה היה לו חיידק אמרו לי לא לתת לו לקטוז אכל פורמולה ללא לקטוז אחוזון גובה 3 אחוזון משקל 5
אני רק אמא לא רופאה אבל לדעתי כן יש לו רגישות לחלב כל פעם שאוכל משהו חלבי יש לו יציאות כמעט שלשול.
כבר 3 חודשים שלא נשקל ואתמול אמרו לי שירד 200 גרם מהשקילה האחרונה.
נכון שלא עושים עדיין דרמה כי בדיקות דם שלו יחסית היו תקינות חוץ מקצת תיפודי כבד גבוהים שהגסטרו אמר שלגילו זה תקין.
מה לבדוק עוד איזה כיוון למי עוד ללכת?
זה לא גנטי אני האמא 1.71 שוקלת 75 קילו
האבא 1.75 שוקל 81
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עלייה תת-אופטימלית במשקל
ד"ר אחיה אמיר23/10/2024הי תהילה
תינוק שלא עולה במשקל כמצופה היא בעיה נפוצה למדי.
טווח האפשרויות מאוד רחב- החל מסיבות טריוויאליות ועד מצבים יותר רציניים.
לא סתם האחיות/רופאות בטיפת חלב נותנות לכך תשומת לב מיוחדת.
לצערי זו לא שאלה עם תשובה פשוטה.
צריך להעלות את כל השקילות של בנך על עקומת משקל ולראות מה חומרת הבעיה ולנסות להבין מתי החלה.
צריך לשמוע איך מתנהלת שגרת הארוחות אצלכם בבית, האם בעבר היו בעיות וכו'.
בקיצור- זו שיחה ארוכה למדי.
אני מציע לפנות לרופא הילדים בשלב ראשון, ומירב הסיכויים שאם מדובר בבעיה משמעותית הוא יפנה אתכם להמשך בירור לדיאטנית ו/או לרופא גסטרואנטרולוג.
אין קיצורי דרך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)