מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- נוטרימיגן תינוקת בת חודשייםרות10/11/2024
שלום, הבת שלי בת חודשיים סובלת מפליטות הקאות ושלשול פעם ביום. לאחר ניסיונות של מזון כגון: נוטריליון
רגיל, מטרנה קומפורט, מטרנה a.r הרופא החליט לתת לה נוטרימיגן. היא לא רוצה לאכול את זה. איך ניתן לשפר את הטעם? הבנתי שאפשר להוסיף אבקה וניל של מטרנה?או סוכר ענבים?
האם אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חילופי פורמולות מרובים בבת חודשיים
ד"ר אחיה אמיר21/11/2024הי רות,
על פניו נשמע לי שהחלפתם יותר מדי סוגי פורמולות.....
הילדה משלשלת? יציאות רכות/משחתיות הינן נורמליות בגיל זה. לפי מה הגדרת שהיא משלשלת?
האם יש רק ריפלוקס (פליטות בלבד)?
או שיש עדות למחלת ריפלוקס (כאבים, אי-שקט, חוסר עליה במשקל)?
מוזמנת לקרוא קצת יותר על נושאים אלו, גם באתר שלי (חפשי לפי השם).
קשה לי לתת לך תשובה פשוטה. איני מבין לגמרי מה הבעיה של בתך ומה היה הרציונל בכל ההחלפות הנ"ל.
לגבי הנוטרמיגן- מדובר בפורמולה מפורקת הניתנת כאשר הנחת העבודה היא כי מדובר באלרגיה לחלבון חלב פרה.
הטעם והריח באמת - לא מעוררים תאבון...
לא מכיר שיטות טובות לשפר זאת.
הפורמולה נוטרילון פפטי-ג'וניור היא גם פורמולה מפורקת עם טעם לכאורה מעט טוב יותר.
השאלה המהותית היא האם יש באמת הצדקה לשימוש בפורמולה מפורקת?
יכול להיות שכדאי לעשות סדר בבלאגן בעזרת גסטרו-ילדים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)