מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בן שנה ו 8 חוסר שיגשוגהללי17/11/2024
שלום בן 1.8 בקושי עולה במשקל החודש ירד 600 גרם
הוא מאוד קטן נראה כמו בן 8 חודשים בערך כפות ידיים ורגליים קטנות מאוד כל הזמן שואלים אותי למה הוא כזה קטן.
רקע
מהתחלה בקושי היה עולה במשקל היה ריפלוקס אכל ar מאז אוגל יפה אבל לא עולה במשקל עוד ברקע שלשולים לסרוגין כל כמה ימים תרבית תקינה תמיד צואה צהובה לפעמים חתיכות אוכל בצואה.
לפני מעל חצי שנה בדיקת דם לצליאק יצאה תקינה היינו פעמיים אצל גסטרו אמר שלא רואה משנו חמור ושלח הביתה.
לאחרונה ירד 600 גרם עשו לו אולטרסאונד בטן עליונה במיון תקין אולטרסאונד כליות תקין תרבית צואה תקינה בדיקות דם יחסית תקינות קצת תיפקודי כבד גבוהים אבל אמרו שזה לא כזה מוזר לגילו .
שלחו אותנו הביתה בטענה או שיש לו צליאק להמשיך בדיקות בקהילה אמרו לנו שלא תמיד צליאק יוצא בבדיקות דם בגיל הזה,זה נכון?
ועוד טענה שיש ילדים שיש להם בעיה כזו עד גיל 3 וזה מסתדר מעצמו (על מה מדובר? )
המליצו גם טיפול ב פלאגיל סתם כי אולי יש לו תולעים?
(סקר יילושים שלו היה תקין)
אפשר קצת הסבר ממך בבקשה אני נורא דואדת הוא רזה מאוד וקטן למרות שאוכל טוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בן כמעט שנתיים עם חוסר עליה במשקל
ד"ר אחיה אמיר21/11/2024הי הללי
כמו שאתה בעצמך רואה- מדובר בהרבה פרטים קטנים.
אני לא חושב שאוכל לעזור לכם דרך הפורום.
נדרש מפגש מרפאתי.
אני חייב לציין, שאם שני רופאי גסטרו ראו אותו ולא התרשמו לרעה במיוחד- כנראה שהמצב סביר.
אבל אם אתם עדיין חוששים, אז אולי כדאי לקבל חוות-דעת שלישית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)