ניתוח הרניה דיאפרגמת - בעיות בכבד

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ניתוח הרניה דיאפרגמת - בעיות בכבד
    מורן ק
    21/07/2008

שלום, אני אמא של שניי ילדים אחד בן 5 והשנייה בת שנה וחצי לפני כ7 חודשים אבחנה אצל בתי הרניה דיאפרגמתי עם עליה של כל הקיבה לחלל החזה. בתי נותחה לפני חצי שנה בבי"ח שניידר (ניתוח של 7 שע') הניתוח בוצע בלפרוסקופיה לאחר מכן היינו כשבועיים באשפוז אשר מתוכו 4 ימים בטיפול נמרץ ולאחר מכן במחלקה הכירוגית במהלך האשפוז הקטנה שלי העלתה חומים גבוהים אשר קשרו את הבעיה לתסניני ריאות כמו כן תפקודי הכבד היו גבוהים לאחר מס' פעמים שחזרנו על הבדיקות ותפקודי הכבד המשחכו להיות גבוהים הגענו לגסטרו בבדיקות שנערכו שם נראה כי יש איזשהו נוגדן שתורם לגוץ לתקוף את הכבד כרגע אנו ממתינים לתור לביופסיה (חשד למחלה אוטואימיונית) כמו כן יש לבתי רפלוקס לשני שליש דיסטלים של הושת אך עם אנטומיה תקינה של הקיבה באמצע תנועת נדנדה יש בבירור חזרה של האוכל עד לוושט.(כרגע ממתינים לראות בעוד כמה חודשים לקראת גיל שנתיים מה עושים. האם כל הנ"ל הגיוני לילדה בת שנה וחצי ? לטענת הגסטרו אין קשר לניתוח ש בתי נכנסה עם תפקודי כבד לא תקינים.מה עושים ? 052-3808888 תודה מראש מורן אנא עזרו לי... ASMA חיובי היום קיבלנו תשובה שלילית לגביי MCV והדרך היחידה לבדוק מה מצב הכבד באמת היא אך ורק ביופסית כבד . חשוב לציין כי הילדה הינה ילדה חיונית והתפתחותה כמו ילדים בגילה ואף יותר.. כרגע מטופלת בלוסק בשל רפלוקס לאחר ניתוח שבברור קיים אותו בקע סרעתי אך הקיבה ממוקמת במקומה (למזלנו) . מה עושים??? אנא עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למורן ק

פרופ` יורם בוינובר
    22/07/2008

את מטופלת במרכז רפואי כלשהו וכנראה עי רופאים שמכירים את הילדה ובעיותיה היטב. שאלות אלו יש להפנות אליהם ולא להתיעץ במקרה שכזה באינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו