דם בניגוב לאחר צואה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• דם בניגוב לאחר צואה
    דורית
    31/07/2008

בתי בת 6 . מזה מס' חודשים אחת לכמה זמן יש מעט דם על הנייר לאחר צואה. היינו כ-3 פעמים אצל גסטרואנטרולוג ילדים, אשר איבחן פיסורה קטנה, נתן הוראות לשינוי תזונה ותכשיר : בהתחלה פגלקס אשר הילדה לא היתה מוכנה לשתות, ולאחרונה אבילק. בכל פעם שהדימום מפסיק אנו קצת "מזלזלים" בהוראות התזונה והתכשיר, ואז התופעה חוזרת, ואני נכנסת ללחץ נורא. ביומיים האחרונים זה חזר. יש לציין שהילדה מרגישה מצויין, לא כואב לה כלום. עשינו גם בדיקות דם שיצאו תקינות. אני מוטרדת, אולי יש משהו יותר חמור שלא עלינו עליו? האם יכול להיות שפיסורה לא עוברת כמה חודשים? למה מדי פעם זה חולף לכחודש ואז חוזר? האם עלינו לעשות עוד דברים / בדיקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בניגוב לאחר צואה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדורית

פרופ` יורם בוינובר
    01/08/2008

לפיסורה אני ממליץ מתן שמן פרפין ולא פגלקס. מקומית- רקטוזורין. אמבטיה עם שמן אמבט- אמול. במידה וזה לא חולף הגסטרואנטרולוג יבצע סיגמואידוסקופיה לשלילת פוליפ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו